Джулиана Гани нарича гаджето си „боклук” и „гнида”

11 Декември 2022, 15:00


Втората бременност на Джулиана Гани напредва. Тя има 2-годишен син Давид от бившия си мъж Илиян Найденов, но както „Уикенд” пръв извести, сега чака бебе от полицая Теодор Гецов. Силиконката се хвали, че е качила малко килограми и вече се подготвя за появата на момченцето. Дори е измислила име – ще го кръсти на майка си Катя.

 

Гани много искаше да се сдобие с дъщеря, но за нейно съжаление, пак очаква момче. С актуалния й партньор са харесали името Кай. То произлиза от гръцки и означава „роден на земята”.

Джулиана упорито върви по стъпките на майка си, която има няколко деца от различни мъже. Блондинката с огромна гръдна обиколка е с доста труден характер и сменя съпрузите като носни кърпи. Говори се, че тя редовно тормозела Теодор със скандали и вече успяла да му се качи на главата. Панаирите между тях били ежедневие и се случвали дори на публични места, а при един от тях красавицата нарекла бащата на бъдещото си дете „гнида” и „боклук” и му налетяла на бой.

Риалити звездата очаква второто си дете в началото на следващата година. „Бременността ми протича много леко, не съм спирала да пътувам, защото се чувствам отлично. До този момент съм качила едва 4 килограма. Не е нужно да се окръглям като бъчва! Моля всички дебели лелички да спрат да ме нападат – супер съм си така!”, коментира Джулка. За пореден път тя се интересува основно от визията си и от това колко кила е натрупала, а не толкова от здравето на бебето.

По време на първата си бременност Гани спазваше режим на хранене и най-голямото й притеснения беше, че може да надебелее. Това не се случи и скоро след раждането тя върна добрата си форма. „Пожелавам на всички майки да изглеждат като мен!”, доволна е блондинката с много естетични корекции.

Джулиана Гани започна връзка с полицая Теодор веднага след раздялата с фитнес инструктора Илиян Найденов. Тя скоростно реши, че иска дете и от новия си мъж, което е учудващо поради факта, че доброволно остави родителските права над сина си Давид на бившия. Силиконката вижда 2-годишното момченце само през уикендите, а през останалото време за него се грижи баща му в Монтана. Тя е споделяла, че е стигнала до това решение, за да избегне още съдебни разправии и да си осигури спокойствие в личния живот. „Направих го за доброто на детето!”, коментирала е риалити звездата.

Хора от обкръжението на Джулиана твърдят, че тя съвсем целенасочено се отказала от родителските права, защото не й се занимавало с малкия Давид непрекъснато. Предпочитала да го вижда няколко дни в месеца, колкото да отбие номера, да му купи играчки и после да го върне обратно при баща му.

Силиконката не спира да хвали новия си мъж, като явно цели да натрие носа на бившия. Според запознати обаче отношенията им далеч не са толкова розови, колкото се опитват да ги изкарат. Те са заедно едва от няколко месеца, а Гани вече е надула корема и се натиска за поредната сватба. За 4 години блондинката има два развода зад гърба си, но това не я спира отново да напира за  брак. Прави впечатление, че след всяка раздяла, тя бързо намира поредната „голяма любов”. Съдейки по честите скандали между нея и полицая, надали и тази й връзка ще изтрае дълго.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Истоната
преди месец
0
По принцип Джулиана Гани, има осезаеми, ясни, явни и очеизвадни психически отклонения. Не е за подигравка това и в никакъв случай не го казвам с присмех или с желание да я убиждам. Това е болестно състояние на психиката и духа. Първо самата и омраза към самата себеси, нехаресването на себеси, неприемането на себе си… неумението да обича самата себе си се показва с всичките и намеси над тялото и и външния и вид, нечовешките операции и болки и вредни опойки, които си причинява само а само да заприлича на нещо различно от себе си…. Това си е психическо отклонение! А от там нататък човек, който не е добре в самия себеси и не обича себе си е негоден да обича и друг, нино мъже, нито деца, нито може да създаде здравословна среда , връзка и живот. Момичето има проблеми и това не и за подигравка!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ццццц
преди месец
-1
По- често срещано е мъже, които правят деца на една, втора, трета и т.н жена , не се спират, сеят си семето и продължават нататък … И ТОВА Е ЖЕНСКИЯ ВАРИАНТ. По- често срещано е при мъже, но има и такива жени. Това са изключително елементарни, повърхностни хора, недорасли и недоразвити ментално и духовно, неумеещи да се задълбочават нито в чуства, нито като личности … правят връзка сред връзка без проблем, тъй като те не обичат истински, не умеят да обичат истински, не умеят да се задълбочават в чуства, и затова не им и проблем да приключат от раз и да продължат нататък, съответно такива са а към децата си… като не им харесва положението и вече не им е интересно тръгват и без проблем оставят деца, създават си нови … тъжно
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Бляк
преди месец
0
Тази след време като нищо ще отключи някое психическо заболяване, ако вече не е отключила.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Гггг
преди месец
0
Тя крушата не пада до ряпата
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ssss
преди месец
0
Tap milicioneri sas tapa kurva. Super kokteil
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени