Джулиана Гани прави веган шоколад, а преди се мажеше с него

https://hotarena.net/az-jenata/djuliana-gani-pravi-vegan-shokolad-a-predi-se-majeshe-s-nego HotArena.net
Джулиана Гани прави веган шоколад, а преди се мажеше с него
Откакто е обвързана с фитнес инструктора Илиян Найденов, Джулиана Гани също е станала специалист по здравословно хранене.

Силиконката публикува рецепта за веган шоколад, който по думите й станал много вкусен.
„Разтопяваме кокосово масло на водна баня и разбъркваме с какао до еднородна смес. След това добавяме мед и продължаваме да разбъркваме. Изсипваме сместа в тавичка и отгоре слагаме ядки. Оставяме във фризера за 2-3 часа и после се наслаждаваме\", инструктира риалити звездата.

Тя се хвали, че след раждането на сина си Давид веднага върнала добрата си форма. Мъжът й я научил как да се храни правилно - така поддържала 52 кила и се чувствала отлично, пише Уикенд. 

5 Коментара

Глупости

преди 3 години

52 кг може да е само в мечтите й,всички които са я виждали знаят че е поне 65 кг

Коментирай

Това

преди 3 години

снимки от scat порно ли са?

Коментирай

Колежка

преди 3 години

Гнусно същество, което цял живот ще си остане проститутка. Добре че намери оня малоумния селянин да се кротне, но не се знае до кога.

Коментирай

х

преди 3 години

Това Венета Райкова ли е на снимката :)

Коментирай

:)))

преди 3 години

А не,било някаква си ДжулМангали.Поне така пише у материалчето,иначе всички тези същества са кроени и шити като шир потреба.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.