Джулиана Гани с най-много пластични операции, Преслава и Сузанита с еднакви носове, Моника Валериева с дупе за 16 бона

https://hotarena.net/laifstail/djuliana-gani-s-nai-mnogo-plastichni-operacii-preslava-i-suzanita-s-ednakvi-nosove-monika-valerieva-s-dupe-za-16-bona HotArena.net
Джулиана Гани с най-много пластични операции, Преслава и Сузанита с еднакви носове, Моника Валериева с дупе за 16 бона

Носителката на титлата Мис Силикон Джулиана Гани е сред българките с най- много пластични операции. Техният брой не е известен, но вероятно бие всички останали. Само на гърдите си тя има три операции. Променяла е размерът на устните си многократно размера на устните си, а в началото на тази година оперира носа си за трети път.

С еднакви носове се сдобиха много звезди. Последна в отбора влезе Преслава, която се сдоби с желаната форма след втората операция. Феновете побързаха да отбележат, че с новия си нос тя прилича на много сови колежки. С подобен тънък нос изгря и дъщерята на Орхан Мурад – Сузанита. За изкуствената придобивка са платени между 4 и 6 бона. Броят на операциите на 16-годишната певица нараства притеснително много. Освен с оскъдно облекло и силен грим Сузанита скандализира с огромни хиалуронови устни и силиконови гърди.

50-годишната Малина също се е подлагала на различни интервенции. Тя е инвестирала в нов нос, скули, уста, лифтинг, но зашеметяващата й фигура е плод на ежедневни тренировки във фитнеса.  Феновете на Алисия твърдят, че тя е вманиачена да изглежда млада и пластиките по лицето й са достигнали голям брой, От ботокса до носа, хората забелязват все повече промени в чертите на звездата. Тя упорито отрича да има пластики.

Въпреки, че е само на 20 години Гери-Никол има две операции, за да постигне голямо и стегнато дупе. Организаторката на конкурса Мариана Маринова освен корекции по лицето има и пластика на задните части, която й е струвала само 350 евро и е извършена незаконно в квартирата й във Венецуела. Моника Валериева пък пръсна 8 хиляди евро за по-стегнато дупе, пише „Телеграф“.

4 Коментара

Тони

преди 4 години

Ама тая верно е била таласъм!!!

Коментирай

Опитал и не повторил

преди 4 години

Те сега щото е голяма красавица... сифилистичка. Бръсне си оная работа с жилет от 1 лев, цялата е в бели пъпки и обърнати косми. Изрод на изродите, евтина цигануша. Иначе не взимаше много - около 100 лева.

Коментирай

Бляяяяяк

преди 4 години

Траверситв в Тайланд са по женствени и нежни . ЩЕ ПОВЪРНА

Коментирай

o ne

преди 2 години

karakondjul(iana)

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.