Джулиана Гани скри Найденов между бомбите (Горещо фото)

https://hotarena.net/intimno/djuliana-gani-skri-naidenov-mejdu-bombite HotArena.net
Джулиана Гани скри Найденов между бомбите (Горещо фото)
Джулиана Гани използва ваканцията си на Филипините, за да бъде гост звезда в местна дискотека, видя HotArena.Собственици на заведението я поканиха да разтресе гърди на сцената в първите минути на 2019-а.

  „Имам честта да направя първото си участие извън България точно на Нова година! И то не къде да е, а чак в Азия! Гордея се, че дори накрай света хората ми се радват и искат да работим заедно! Дано повечето ми участия в бъдеще да бъдат на такова - Световно ниво! Честита Нова година!“, написа миската в страницата си във Фейсбук.

Красавицата споделя, че е получила оферта да подпише и едногодишен договор за участия в  Mega Dance Center, както  и в други заведения на същите собственици, като в момента обмисля предложението, пише „България Днес“.

Красавицата, която се радва на романтична почивка на Филипините, заедно с любимия си Илиян Найденов, показа новата си придобивка. Джулката сподели кадри на татус, който е разположен между ней-голямата й гордост – огромните силиконови бомби.

Влюбената моделка е изписала „Naydenov’s princess“. Така Джулката за втори път показва с татуси колко е влюбена в новия мъж в живота й. Преди да влезе в шоуто „Биг Брадър“ тя си татуира две звезди разположени на двете и рамене, точно каквито има и Илиян.

4 Коментара

Иван

преди 5 години

Отврат!

Коментирай

Тодор П

преди 5 години

Взе ми коментара!

Коментирай

:)))))))))

преди 5 години

От дискотеката са я взели за травестит и за това са я поканили! Горката грозотия ахахахаххайаха!

Коментирай

Даниела Димова Иванова

преди 5 години

не те ли е срам Джулиана. Какъв пример даваш на българите.Ти си циганка миризлива. Мислиш само за секс и пари - от един ,та на друг.Маймуна.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.