Добромир Гущеров не може да преглътне лошото реноме на снаха си, още не е виждал внука си

https://hotarena.net/laifstail/dobromir-gushterov-ne-moje-da-preglatne-loshoto-renome-na-snaha-si-oshte-ne-e-vijdal-vnuka-si HotArena.net
Добромир Гущеров  не може  да преглътне лошото реноме на снаха си, още не е виждал внука си

Единственият внук на милионера Добромир Гущеров стана на 1 годинка преди дни. Малчуганът все още не познава дядо си, въпреки че е кръстен на него, научи HotArena. Бившият червен депутат не се интересува от сина си Християн и семейството му. Гущеров-старши забрави за наследника си след сватбата му със Светлана Василева.

Малчуганът на Светлана и Християн Гущерови навърши 1 годинка, а гордите родители вдигнаха детско парти в чест на сина си. Празникът е започнал още след полунощ, когато бившата плеймейтка и е получила от съпруга си огромен букет с рози като благодарност за това, че му роди син, който да продължи фамилията Гущерови. Малкият рожденик получи торта с Мечо Пух и решена в синьо и зелено декорация с балони. Родителите запазиха в тайна другите подаръци и изненади за Добромир-джуниър.

На партито са присъствали само двете баби, научи „Уиккенд”. Дядото все още не е намерил време да види второто бебе на Светлана и Християн. Въпреки че синът му и снахата го кръстиха на него, бившият депутат все още не желае да види кръвния си наследник, който ще продължи рода.

Добромир дълго време отказваше да се запознае с внучка си Анелия-Добромира и я видя за първи път едва година и половина след раждането й. Според източниците ни, бившият бизнесмен не е особено щастлив от факта, че снаха му е Светлана Василева, която не се слави с добро реноме. Не можем да не отбележим, че откакто е милионерска съпруга, екс плеймейтката вече не си позволява голотии, като се надява така да изчисти името си.

„Не знам откъде тръгна този слух, че свекър ми не ме харесва и не ме приема. И заради това не е бил на сватбата ни. Имаше съвсем други причини, заради които не успя да дойде. Човекът със сигурност няма нищо против мен, нямаме неразбирателства. Разбираме се перфектно. На празници сме заедно, надявам се да бъдем все така\", коментира преди време Светлана Гущерова, но никой не й вярва.

6 Коментара

Ще повърна

преди 2 години

Как да преглътнеш, братче. да ти влезе в къщата най-мръсната курва от курвите, ами, че и просто и грозно. То не му се разбира какво говори на това чучело. Мъка. Богатите също плачат.

Коментирай

hhhhhhhh

преди 2 години

Той може и да я е гаврил, тая е голям боклук. За хилядарка сигурно ѝ е пикал и срал отгоре. И ся - у дома. Бляк. Ужас.

Коментирай

Отварт

преди 2 години

Хилядарка? Тази вървеше за 300 кинта. В Холандия по сауните са я правили на парцал за 50 ево.

Коментирай

Richa

преди 2 години

Гущеров гледа другото внуче и помага там с пари, коли, къщи, работа и т.н, Детето на Диана сегашната му жена е по-важно от неговият син Хриси, който е тотално отписан и заличен от фамилията Гущеров. Така са го оплели в мрежата си тези хитри лисици Дидито и Мартина, че ги гледа в очите и им козирува дъртия Добромир. Така, че Светлето и сина ме да не чакат скоро да ги посети, няма как да стане в близките години, като станат абитуренти може и да ги види на снимки по вестниците.

Коментирай

ами,

преди 2 години

Добромир Гущеров като купуваше курви на сина си на килограм/с народни пари от куфарчетата дадени му от БКП=БСП=ДС/ така го е научил.Ето, два пъти отрочето му се жени за проститутки.Сам си е виновен защото и той не е пример за подражание.Зарязал съпруга лекарка и хукнал след сервитьорка.

Коментирай

......па

преди 2 години

Тя не е влязла сама, малоумния му син я е вкарал.То и децата може да не са от него като така ги крият.Може да чакат да поотраснат и да започнат с пластичните операции.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.