Дони позаглади косъма

23 Октомври 2022, 12:12


Дони вече не е вейката, която беше години наред. От няколко месеца насам той не се храни само с ядки и тревички като гуруто си Далай Лама, а набляга на рибата, и няма риск тялото му да се скърши. Откакто си хапва печена скумрия, изповядващият будизма певец и музикант е поналял баджаци, което го е принудило да си купи нови по-широки панталони.

 

Макар сега да не изглежда като анорексик, Дони все още е с тегло под нормата. Дори дъщеря му Лилия е по-пълна от него, а е само на 11. Онзи ден двамата крачеха заедно в центъра на София – прибираха се от училище, и папарашките ни обективи уловиха разликата в телесните им маси.

Малко преди да приключат учебните занятия на девойката, певецът с рождено име Добрин Векилов паркира джипа си в района на ул. „Оборище”. Обут в шарени дълги гащи, каквито носят клоуните в цирка, 55-годишният оценител на талантите в „Звездите в нас” излезе от колата и отиде пред портата на школото, в което щерка му се обучава на ноти и свирня. Миг по-късно девойката цъфна до татко си с огромното си виолончело в ръце.

За да облекчи дъщеря си, Дони тутакси взе от нея калъфа с инструмента и го метна на гърба си.  После двамата се отправиха към семейния роувър, а Лилия разказваше как е минал денят й и по какво са я изпитвали.

Изпълнителят на „Уморени крила” и съпругата му Антоанета Добрева – Нети цели 10 години чакаха да се сдобият с дете, затова сега много треперят над рожбата си. Тази есен девойката е в шести клас, но родителите й всеки ден я взимат от училище, сякаш е някоя безпомощна първолачка.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени