Донков забрани хлапета да гледат жена му без дрехи! Не желае негови колеги да играят като гаджета на Радина

2267
13 Август 2018, 15:06


Деян Донков забрани на приятелката му Радина Кърджилова да играе без дрехи пред хлапета под 16 години, научи HotArena.

 

Двамата ще участват в театралната постановка „Любовникът“ по Харолд Пинтър и се очаква спектакълът да е с червена точка и проверка на личната карта за изглеждащи достатъчно млади.

 

Представлението ще се играе в Народния театър, а премиерата се очаква през януари. „Директорът Мариус Донкин ме покани да го разработим около Нова година, заложен е в програмата“, споделя Донков. Той допълва, че пиесата със сигурност ще бъде за лица над 16-годишна възраст и ще се влиза срещу лична карта. „Изисква се. Не става въпрос за някаква тънка перверзия, а за огромна битка на два свята, нещо много голямо. Не знам доколко ще е скандално, даже тази дума ми се струва доста глупава. По-скоро ще се опитаме да покажем срамотиите си – и нашите, и на другите хора. Онези, за които човек подсъзнателно си казва, че не е такъв, не би го направил така и не е перверзник“, размишлява Деян, цитира „Телеграф“.

 

Преди време той спомена, че няма нищо против Радина да се снима гола, но само срещу много солиден хонорар.

 

Първоначалната идея бе Кърджилова да влезе в главната женска роля, а за мъжката да бъде намерен колега на Деян. Това в крайна сметка не се понрави на Донков и той решил да играе неин любовник.


Актуална мода от WomanShop! Ето от къде пазаруват популярните жени в БългарияКоментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
...
преди 8 месеца
0
Гнус.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени