ДРАМА с участието на Вергов в „Капките“

21 Януари 2023, 13:15


Маги Халваджиян още не е решил дали да покани Юлиан Вергов за жури в новия сезон на "Като две капки вода". Актьорът традиционно е сред оценяващите имитациите на сцената, но тази година може и да не седне на удобния стол, научи HotArena.

 

Причината, разбира се, е скандалът, който бушува около Вергов. Преди месец Диана Димитрова хвърли бомбата, че е била бита жестоко от колега. Според информацията, която актрисата индиректно се разбира,че биячът е именно Вергов.

 

Ако се докаже, че той е замесен по някакъв начин в побоя над колежката си, навярно ще стане следствен. Именно това спира все още Маги Халваджиян да предложи работа на звездата от „Тя и той“. Защото ако Вергов е част от най-гледаното тв шоу и е подсъдим, продукцията ще си вкара голям автогол и най-вероятно ще трябва да дава обяснение защо показва насилник в праймтайма, пише „България Днес“.

 

От друга страна, ако Вергов е на екран, без да е обвинен в нещо, а само в слухове, изявите на актьора ще избият рибата, а рейтингът ще хвърчи до небесата.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Дзен
преди седмица
-6
Тя тая Диана може да е сякаква, ама поне не е омъжена, мъж и деца не я чакат вкъщи, свободна млада жена, а тоя Вергов ЖЕНЕН, обвързан въж, с дете … за него е по- голямата излъгация … той е изневерявача, той е предателя, той потъпква семейни ценности и морални устои в случая. Тая Диана ква ще да е, той защо се занимава с нея … женен мъж, на зряла възраст, голям мъж… срамота. Да си беше седял при оена си. ДА БИ МИРНО СЕДЯЛО, НЕ БИ ЧУДО ВИДЯЛО.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Хаха
преди седмица
-4
Да бе тя била “нахална нивфоманка”…. Вергов “ моралния свестен “ мъж , като си бъркал по дупките с нея и като изневерява на жена си с нея , не била нахална луда ненормална нимфоманка… пък после тя му виновна. Хаха. Ок тя е боклук, парцал, курволяк, ненормална… МИ ТИ АКО СИ СВЯСТЕН УМЕН МОРАЛЕН МЪЖ, няма да се занимаваш с боклуци и парцали . Ти х*я на пътя ли си си го намерил, че го завираш по такива боклуджаци?! Значи Бог е събирач и нищо не е случайно. Търкулнало се гърнето намерило си похлупака. Краставите магарета се подушват. Не са случайни поговорките и народните мъдрости. Ако тя е боклук и той е боклук, щом се занимава с боклуци. Кажи ми кои са ги приятелите, за да ти кажа какъв си ти.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
До: Колев
преди седмица
-3
Коментара ви е глупав, гнусен и отвратителен. Не знам кой какъв е, но от коментара ви със сигурност личи вие какъв сте, а именно: насилник, агресор, ненормален шашавляк, женомразец, комплексар! Никой интелигентен, добър, морален, свестен човек, не би разсъждавал по такъв тъп прост и зъл начин и не би написал такъв коментар! Насилието под каквато и да е форма е нещо отвратително, ужасно, гадно, гнусно и долно и не се оправдава с нищо! Дори едно живо същество, независимо от пол,възраст, раса, националност, религия , жена, мъж, дете, възрастен да е тъпо, просто, долно, пропаднало, нимфоманка, курвар,пияница, наркоман и каквото и да било можеш да го зарежеш, да го махнеш този човек от живота си, да не общуваш с него, да си издадеш ограничителна заповед ако щеш, НО НЯМАШ ПРАВО ДА НАСИЛСТВАШ НАД НЕГО! Никой няма право да наранява да нанася болки удари убиди унижения над никое живо същество!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Госпожа Колева
преди седмица
-6
Диано ... тъпа пача! Ти ли плюеш по-мъжът ми? Селска Добричка пръчка.
Тц
преди седмица
-6
Виктор Калев е по- добрият избор или някой друг- Моню Монев е забавен също.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Колев
преди седмица
-26
Категорично Вергов да си е в Капките. Чудесен е. А на онази нахална нимфоманка боят и е малко.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Eri
преди седмица
-2
Нимфомания не съществува! Това са го измислили мъже които ненавиждат жените заради тежките си комлекси. На такива мъже "боят им е малко". Кои мъже разрешават конфликти с шамари? А? А?


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени