Драма: Страхотен удар за Лили след концерта й в Народния театър

25 Май 2023, 10:03


Лили Иванова била много разстроена от лошите новини за здравето на своята бивша икономка Мария, издават хора от близкото обкръжение на певицата. 72-годишната помощничка наскоро бе приета в столична болница за изследвания. Оказало се, че любимката на примата има сериозни проблеми с десния бъбрек, който бил запушен. Според белите престилки се налагало бъбрекът да бъде отстранен. Мария ще се оперира до дни, въпреки че много се притеснявала за къщата си в софийското село Яна и за дъщеря си, страдаща от тежко заболяване.

Естрадната легенда отишла на свиждане на бившата си домашна помощница, докато била на изследвания. В столичната болница, където била хоспитализирана Мария, настанала суматоха при появата на певицата, разбра "България Днес". Поп иконата влязла при ексикономката си, наметната с бяла престилка и с калцуни. Лили се осведомила от какво има нужда Мария и заръчала на шофьора си незабавно да й го занесе.

 

 

Лили триумфира на концерта си в Народния театър
Лили триумфира на концерта си в Народния театър

След грандиозния успех на бутиковия й концерт в Народния театър в края на миналата седмица изпълнителката на "Ветрове" планирала заслужен отдих. За съжаление, тревогата за нейната ексикономка развалила плановете на звездата за пълен релакс. Лили обещала, че ще подпомогне с каквото е необходимо Мария, която се отзовавала начаса, когато Лили имала нужда.

По думите на Мария не минавало седмица, без двете да се чуят по телефона, за да си "сверят часовниците". Певицата редовно отрупва с подаръци с повод и просто така бившата си домашна помощница. За последно Лили подарила луксозно легло за малкия Васко, новото куче на бившата си домашна помощница.

По думите на бивш БГ министър примата била "много добър човек" и през годините подпомагала родния си Кубрат. Включвала се и в много благотворителни каузи, но не искала да парадира, защото следвала максимата: "Направи добро, пък го хвърли в морето". Сега Лили отново ще покаже тази страна от характера си, като окаже помощ на своята любима, макар и вече бивша, икономка.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Някой
преди седмица
-12
Тая дъртата няма ли да спре с тези концерти. Не ми се мисли утре като пукне колко хора ще реват . Аман от дърти скочубри.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Екмекзис пехливан
преди седмица
-10
спокойно, няма да си жива да разбереш.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Екмекзис пехливан
преди седмица
-25
кога ще пукне И този дърт скорбут
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени