Драма във „Фермата“, участници пострадаха сериозно

05 Октомври 2022, 12:51


Участниците от отбор „Стари герои“, в който влизат победители и легенди от предишни сезони, пострадаха сериозно от лакомията си.


Трагикомична нощ преживяха риалити героите в риалити формата "Фермата", след като се нахвърлиха върху взривоопасна комбинация от храни.Участниците от отбор „Стари герои“, в който влизат победители и легенди от предишни сезони, пострадаха от лакомията си, защото първо обядваха вкусен боб, а за десерт хапнаха домашно приготвено сладко от рози. В този момент в стомасите им зацъка бомба, а експлозията не закъсня. В късните часове, в търсене на облекчение, те започнаха да притичват на групички до външната тоалетна.


"Ядохме боб с рози и се получи неочаквана изненада с много сериозни изживявания. Аз имам шест посещения и съм рекордьор в нашата група", заяви през смях хлебарят Чавдар в специално видеообръщение, което направи пред WC-то. "Ако имате проблем с ходенето до тоалетна, купете си сладко от българска роза. Ще ви се случат нещата моментално!", посъветва зрителите народната певица Лили, която също пострада от преяждането. От силата на българската роза се оплака и рускинята Альона, която през тази седмица е ратай
 
 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени