Драми около шоуто „НЛО“! Попандов и Мария Сапунджиева – аут от възстановката

05 Септември 2023, 07:07


Сценичната възстановка на прочутото шоу „НЛО“ се оказа минирана заради сериозни разминавания между участниците, пише „България Днес“.

 

Събитието е планирано за 8 септември и е част от културния календар на община Перник. Конферансие на вечерното шоу "С "НЛО"- завинаги" е Драго Драганов. Дотук обаче приключва „твърдата част“ на спектакъла в миньорския град. След като изданието се свързва с един от основните участници в рециклираното шоу - Георги Мамалев, се разбра, че нито широката публика, нито медиите ще разберат кой е организатор на проявата. Мамалев посочи композитора Стефан Димитров, като припомни, че той и неговите колеги от „НЛО“ са изпели най-много песни на маестрото в изданията на шоуто. Спомена и за фирма, която участва в организацията, но не пожела да назове името ѝ.

 

От своя страна самият Стефан Димитров отрече пред „България Днес“ да е основният организатор на възстановката. Композиторът дори подчерта, че не само не знае точната дата на спектакъл в Перник, но и още не са го потърсили за потвърждаване на поканата към него и за други подробности от сценария на събитието.

 

Георги Мамалев не пожела да хвърли повече светлина по темата и не скри раздразнението си от уточняващите въпроси. "Толкова ли са важни тези неща, не е ли много по-важно творчеството!', обяви актьорът.

 

Той обаче не отрече, че друга звезда от шоуто - Мария Сапунджиева, няма да участва в паметния спектакъл на 8 септември. Мамалев коментира и липсата на друг участник в „НЛО“ -  Павел Попандов. Комикът обяви, че не е виждал Попандов отблизо 25 години и няма никаква представа за житието- битието на колегата си, както и за професионалните му изяви.

 

От своя страна самият Попандов също не скри раздразнението си от питането на какво се дължи отсъствието му на сцената на възстановката на „НЛО“. В еразци не участвам! Не ме питайте повече!", отсече Попандов.

 

Кой и защо „клати“ иначе похвалната инициатива, става загадка. Сигурно е обаче, че на сцената в Перник ще се появят Георги Мамалев, Антон Радичев и Катето Евро.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени