ДРАМИТЕ на Ивайла Бакалова (Тежки раздели, физическо насилие и лоша карма я съсипват)

https://hotarena.net/pod-pricel/dramite-na-ivaila-bakalova HotArena.net
ДРАМИТЕ на Ивайла Бакалова (Тежки раздели, физическо насилие и лоша карма я съсипват)

Тежка ли е короната на „Мис България“? Ако питате една от най-популярните й носителки Ивайла Бакалова, ще ви отговори категорично: „Да, много“.

 

Неведнъж Ивайла е съжалявала за това признание, защото то й носи малко позитиви и много негативи. Още с коронясването й започват скандалите. В медиите се пише, че победата й е нагласена и босът на Мултигруп Илия Павлов лично я е избрал.

 

„Това е първият момент, в който се почувствах срината до основи, исках да се откажа“, разказва Ивайла. По думите й не Илия, а съпругата му Дарина Павлова е лобирала за нея, защото дъщеря й Паола много я харесала.

 

Именно благодарение на титлата си тя се среща с бащата на дъщеря си Рая. Заради ангажименти като Мис България Бакалова живеела в София, където се запознава с Румен Гайтански-Вълка.

 

Бурна, голяма и разрушителна била любовта между двамата. Разделят се не заради трети човек, а заради несходство в характерите.

 

Дълги години Ивайла не може да преодолее тази раздяла. С бебе на ръце тя не спирала да се самосъжалява и да премисля къде е сбъркала в тази връзка.

 

Другата голяма травма в живота на миската са отношенията с биологичния й баща. По думите й той малтретирал нея и близначката й Божидара, с която били жертви на психически и физически тормоз. Заради драмите с баща си, Ивайла дълги години заеквала, като говорният дефект стана причина за жестоки подигравки и по време на конкурса.

 

Тежкият инцидент, който Бакалова преживя по време на „Къртицата“, също остави голяма следа в живота й. Като част от изпитанието риалити звездите трябваше да се изстрелят с катапулт и да бъдат уловени в мрежа. Ивайла обаче се оплете в мрежата и от камшичния удар кракът й се счупи жестоко на три меса. Брюнетката прекара на легло 3 месеца, като не беше ясно дали ще успее да се възстанови. Кракът и до ден днешен я боли, а белезите се виждат отдалеч, пише „168 часа“.


След инцидента тя заминава да живее в Дубай и няма намерение да се връща повече у нас. Там обаче случайно среща ресторантьора Веселин Денков и двамата се влюбват. Заради него Ивайла отново си идва в България. Само няколко месеца след слуховете, че двамата са сгодени, Денков е арестуван на границата, докато двойката се връща от почивка в Италия.

 

„Лоша карма тегне над сестра ми, защото си смени името. Тя не се казва Ивайла, истинското й име е Людмила“, разкри близначката й Божидара в тв предаване преди време.

8 Коментара

абе,

преди 3 години

Стига сте занимавали аудиторията с Грозалия Бакалова.Ако я беше лансирала Дарина Павлова още щяха да са приятелки.Румен Вълка е само параван.Човек сам каквото си направи,никой друг не може да му го направи.Какво се е завайкала?

Коментирай

Каква драма ? ....

преди 3 години

Животът на една мутреса.....плюсове и минуси, според периода де....

Коментирай

Мими

преди 3 години

В нейната професия има много сривове, да. Ама държи само на богати клиенти, защо не опита връзка по любов? Ние във Варна си я знаем отдавна, още като ученичка заработваше със секс.

Коментирай

.s

преди 3 години

Ние от Варна не я знаем като каквато казва коментара под мен. Също така тази статия си личи, че е нечие лично мнение от събрани 2-3 факти от живота и. Ами всеки човек има такива лоши моменти. Кой е само с хубави?!? Сигурна съм, че ако я питате нея, ще каже че е голяма късметлийка в живота и е щастлива. Стига с този негативизъм!

Коментирай

Jonny

преди 3 години

Всички така наречени бизнес дами в Дубай, се занимават с най-древната професия

Коментирай

DA

преди 3 години

Da, moje bi deteto I e ot Ilia Pavlov. Deteto mnogo prilicha na Ilia, ama toi beshe jenen i beshe rezil za nego da go priznae. Oshte poveche, che ne sme chuli Rumen Valka mnogo da se interesuva ot tova dete I da idva v Balgaria da go vijda.

Коментирай

....

преди 3 години

Илия Павлов има още една дъщеря в САЩ от американска адвокатка с бразилски произход.

Коментирай

11

преди 2 години

Хората могат да ти простят много успехи, но красотата-н.и.к.о.г.а.! Красотата е много голяма сила ,да уточним не ринпластическата красота......И ако човек не се научи да овладява такава голяма сила -тя неминуема ще се обърне срещу него и ще започне да го спъва....и ще почне да си се извинява с карма, икономика, правителство, родители, случки, неслучки и т.н. Всичко лежи в действието...или се научаваш да изграждаш живота си...или той ще те влачи и ще усетиш всички възможни малки камъчета по улицата

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.