Дразнители! Русата Златка и Карен се покриха в Гърция

https://hotarena.net/az-jenata/drazniteli-rusata-zlatka-i-karen-se-pokriha-v-garciia HotArena.net
Дразнители! Русата Златка и Карен се покриха в Гърция

Русата изкусителка, наредила се в топ 3 на родните плеймейтки у нас – Златка Райкова, и новият и любим – бившият тенесист Карен Хачатрян, се покриха в  Гърция. По време на първата си почивка в Дубай двамата неперкъснато провокираха бившите си половинки с общи кадри, целвки, прегръдки и забавления в едни от най-луксозните и скъпи заведения в Емирствата.

Очаквано, това не им донесе позитиви, а точно обратното – и приятели, и последватели в социаните мрежи ги погваха, определяйки любовта им като „чудо за три дни”. Връщайки се в България, те се сблъскаха с критичните и дори обидни коментари за връзката си, която така бързо решиха да популяризират.

Вместо обаче да влизат в обяснителен режим, Златка и Карен отвърнаха с нова порция скандални кадри, този път заснети в Гърция. На повечето от тях Райкова позира с изрязани бански костюми, а Хачатрян акцентира на скъпите си бижута и аксесоари, пише „Галерия”.

3 Коментара

Хаха

преди 1 година

Едва ли дразнят някого а Златка никога не е била на луксозни места дори и на Малдиви отиде за пръв път наскоро,по далече от Гърция и Дубай не ходи и в Гърция пак е отседнала в евтин хотел

Коментирай

......па

преди 1 година

Това на снимката до нея не е ли някакво фризьорче или гримьорче където прави глупавите женчета като извадени от конвейр

Коментирай

Злати

преди 1 година

имам достатъчно пари за да ходя където си искам и за това съм нон стоп по почивки!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.