Дупнишката Мадона ще прогледне догодина, възпя Бог с песен

08 Юли 2023, 09:08


"Сашка Васева възпя Бог с песен, изпя я за първи път на годишнината ни и това моментално се превърна в любимото ми парче. Съвсем скоро, през август, ще я запишем." Това разказа пред "България Днес" Христо Бакърджиев, половинка и най-силна опора на Дупнишката Мадона.


Сашка преживя тежка интервенция заради тумор в мозъка, а възстановяването на певицата е сложно и продължително. Фолклегендата напълно ослепя и изгуби всякаква надежда отново да прогледне. Сашка започна да е по-добре след животоспасяващата операция в Германия, която продължава повече от 12 часа, а докторите отстраняват тумор от главата й, голям колкото яйце. Образуванието е притискало зрителния нерв на изпълнителката и това е причината Сашка да ослепее напълно.

"Сашка вече е много по-добре, но зрението и не се е възстановило напълно. Лечението е бавно и продължително, но се старая да и помагам, като я заобикалям с красиви неща. Преди дни отпразнувахме 24 години от брака си. През деня имахме много ангажименти в Германия, но вечерта излязохме на разходка и ресторант, като взехме дъщеря си със себе си. Подарих на Сашка огромен букет с цветя и бански костюм за предстоящата ни почивка", с умиление сподели Бакърджиев.


Грижовният съпруг разкри, че с жена му броят дните до август, когато за ден ще отскочат до морето.


"За съжаление, няма да можем да стоим повече, защото здравословното състояние на Сашка не позволява, а и имаме много ангажименти, но ни предстоят още много хубави поводи", разказа Бакърджиев и допълни: "Догодина, когато ще станат 25 години от брака ни, Сашка обеща да прогледне, а аз да направя грандиозно парти. Вярвам в щастливото ни бъдеще и че всичко ще се нареди", казва още съпругът на певицата. Желаем й да се оправи напълно!
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени