Два свята: 86-годишна старица трогна сърцето на Светлана Гущерова

https://hotarena.net/laifstail/dva-sviata-86-godishna-starica-trogna-sarceto-na-svetlana-gushterova HotArena.net
Два свята: 86-годишна старица трогна сърцето на Светлана Гущерова

\"Каквото дадем, това ще ни се даде никога не знаеш животът как ще те завърти, днес може да имаш всичко, утре нищо. Не трябва да подминаваме хората в нужда.\"

Това споделя моделът Светлана Гущерова пред „България Днес“ по повод поредната благотворителна кауза, в която се включва. Светлето призовава всички да последват примера й. Една от многото, на които Гущерова и семейството й ще подадат ръка, е 86-годишната баба Кирянка от Пловдив. За тежкия живот на възрастната жена и нейната дъщеря Гущерова разбира от организацията \"Подай ръка\".

Баба Кирянка и дъщеря й живеят с 250 лв. месечно

в полуразрушена къща, много тежки условия. Необходими са на семейството топли дрехи за зимата, спешно се нуждаят от обувки и хранителни продукти с дълъг срок на годност. Предимно с храна и дрехи предпочита да помага Светлана, натъкнала се на много злоупотреби през последните години.

\"Може да прозвучи грозното за някого, но избягвам да давам пари. Не искам те да отидат за алкохол или нещо дори по-лошо. Ако нямаш много, дори и един хляб е достатъчен, за да нахраниш някого. С мои приятели вече сме се включили в няколко подобни каузи и мисли, че всеки може да го направи\",  апелира моделката.

Всеки който има желание да помогне на бедстващото семейство, може да се свърже с „Подай ръка“ на техния телефон  0879 306 265.

6 Коментара

Ок

преди 3 години

Срамота! Не и ли е неудобно да качи снимката си до тази на жената на която помага само за една реклама! Тези неща се правят без афиширане!

Коментирай

Ради

преди 3 години

Ама тя милата откъде да знае_свикнала е всичко да си показва!

Коментирай

.

преди 3 години

Тя защо не помогне заедно с мъжа й

Коментирай

До предните коментиращи

преди 3 години

В какво упреквате Гущерова? Тя е откликнала на това нещастие. Всеки да помогне с каквото може. Не съм мнителен или черноглед, но защо не се превежда директно на хората, а чрез посредници?.

Коментирай

////

преди 3 години

Сърцето на Гущеровата Гонзовица трепва само от шума на парите.Останалото е само поза,само театър.

Коментирай

до горната заблуден/а

преди 3 години

гонзовата булка НЕ ГО ПРАВИ ВСЕКИ ден..... тая овца дава в десетки повече за пластики и роклички......дала там нещо, квото дала на бабата.... СРАМ ме е от псевдо човеци , като теб и светла коврата, пардон почтената ковра...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.