Двете най-хейтвани миски се събраха да купонясват

25 Ноември 2022, 10:42


Две от най-хулените миски се събраха на купон, видя Show.bg. Мис България 2017 Тамара Георгиева и Мис България 2020 Венцислава Тафкова цъфнаха заедно на парти в популярно столично заведение, а последната дори се похвали с общо фото в социалните мрежи.

 

„Black & blondie“ („чернокоска и блондинка“), написа Тафкова под снимката, която предизвика десетки коментари.

 

Тамара бе заложила на къса тюлена рокля в бонбонено розово тип „Кукла Барби“, а Тафкова – на черен гащеризон с бюстие от пера.

 

И докато във визиите им нямаше нищо общо, то славата им на миски е доста сходна.

 

Припомняме, че Тамара Георгиева стана печално известна като „миската с носа“. Тя отнесе много критики не само заради формата на обонятелния си орган, но и заради слуховете, че богатата й свекърва е платила короната й.

 

Покрай Тафкова също се завъртяха доста скандали, откакто спечели титлата. Тя бе спрягана за една от любовниците на Благой Георгиев, а в последствие бе свързвана и с гръцки олигарх. Тези дни пък се вдигна доста шум около гардероба й, пълен с одрани лисици.

 

Свързвани не само от тежката корона, но и от народния хейт, двете миски решиха да удавят мъката в няколко коктейла в близкия бар.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Гадна провинциалисти
преди седмица
-2
Ало краварите от Хот арена! Смотаняци мръсни!! Случайно бабите Ви са Нейтват а не да мразят?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
джейк
преди седмица
0
а тоца крокодила защо не са я викнали на купона на натрапените миски?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мм
преди седмица
0
Боже, тия празни, имъчени погледи на тия изкуствени лица, след безброй интервенции! Тази надеждица, че някой ще ги помисли за красавици. Тази несигурност. От безкрайното разнообразие и богатство на живота да избереш да си Някакво пластмасово Барби и да се мъчиш задържиш този образ. Да се гласиш, да се снимаш, да досаждаш със снимките си и да пишеш под тях дебилни текстове. А писачите от сайтовете ще обяснят на какъв парцал си "заложила". Голяма мъка...боза блудкава!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени