Двукратната победителка във „Фермата“ Веселка вдига сватба

24 Юни 2023, 07:04


Най-щастливото събитие ще бъде на 15 август, когато борбената дама ще каже "да" на любимия си Велин.

"Вярващи хора сме и затова избрахме датата да съвпада с големия християнски празник Голяма Богородица. Първоначално мислехме да направим малка селска сватба, само с най-близките хора, но се оказа, че имаме доста роднини и приятели. Задължително ще сключим и църковен брак", разказа Веселка Маринова, която спечели пети и осми сезон на телевизионното риалити.

Веселка стана първата жена, победила във формата, и същевременно бе най-младата участничка. Маринова вероятно е и човекът, който преживя най-много промени след финала на предаването. Тя намира сили да се разведе със съпруга си и да се премести в Троян. Загърбва тежкия физически труд, на който е била приучена от дете, и започва нова страница в живота си.

Веселка ще се омъжва на празника Богородица
Веселка ще се омъжва на празника Богородица

"Щастлива съм! Чувствам се спокойна, когато се прибера вкъщи. Велин дойде в живота ми точно когато се бях отказала да бъда щастлива. Разделих се с бившия си съпруг и бях решила да се отдам изцяло на децата ми и на работата. Тогава Велин се появи като приятел и ми върна надеждата. Показа ми, че може без нерви, със спокойствие и че мога да бъда обгрижвана и глезена. Радвам се че той обича и уважава децата ми", с умиление сподели Веселка.

"Фермерката" разказва, че с бъдещия си съпруг се е запознала, след като започнала работа като продавачка в магазин за хранителни стоки.

 

Велин обича и уважава децата й
Велин обича и уважава децата й

"Велин беше редовен клиент и често си говорехме. Занимава се с ремонт на автомобили. Убедих се, че съдбата си знае работата, след като колата ми никога не се беше чупила, но след като се запознахме, започна много редовно да се разваля и аз трябваше често да го посещавам. Откакто сме заедно, колата ми вече е здрава", разказа със смях бъдещата булка.

По повод предложението за брак Веселка сподели, че се е случило преди няколко месеца с помощта на кръстницата й и децата й.


"Преди няколко месеца гостувахме при моята кръстница. Велин цял ден беше напрегнат и си шушукаше нещо ту с нея, ту с децата ми. В този момент заподозрях, че може да има нещо такова, но не вярвах, че с три деца ще сложа пръстен на ръката си и ще обличам бяла рокля. Изведнъж Велин падна на колене с пръстен и ме попита "Ще се омъжиш ли за мен?". Това беше един от най-щастливите мигове в живота ми", разказа Веселка.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени