Една от метресите на Христо Сираков отказа предложение за брак

https://hotarena.net/laifstail/edna-ot-metresite-na-hristo-sirakov-otkaza-predlojenie-za-brak HotArena.net
Една от метресите на Христо Сираков отказа предложение за брак

\"Получих предложение за брак!\" Това признание направи плеймейтката Дениз Хайрула, известна като едно от гаджетата на покойния Христо Сираков, научи HotArena.

Красавицата споделя, че точно като филмите нейния възлюбен й пада на колене и я моли да прекара живота си с него. Плеймейтката обаче му отказала. Денис не уточнява кой е бил тогавашния избраник.

Тя не крие страстните си отношения с различни мъже

сред които и мастит италиански бизнесмен, при когото отскача за уикендите в Монако. Тези връзките определя като краткотрайни и мимолетни.

„Искам да стана майка преди да навърша 30 години“, откровеничи сексапилната брюнетка. Дениз крои планове да поживее още малко и скоро да се кротне, а кой ще бъде избраникът й обаче не е ясно. Името на скандалната плеймейтка бе забъркано освен със Сираков и с асеновградския строителен предприемач Стоян Стоянов, писа „България Днес“.

4 Коментара

абе,

преди 3 години

Глупости,може да си измисли всичко щом няма снимки с които да го докаже."Затичал"се е някой да предлага брак на проститутка.Трябва да е мазохист.

Коментирай

Фигато

преди 3 години

Мир на праха на Ицето. Дано там горе да му е поне ма 50 % от това тук долу.

Коментирай

Че то чалга бизнесмените и футболистите баш за проститутки се женят...

преди 3 години

Е гущеро за две проститутки се жени,, Мара, Светла все видни другарки на кавала.....я някой да посочи една “ВИП “персона от женски пол дето не се е развявала оная си анатомия докато стане “ почтена “ госпожа.... за съжаление .....

Коментирай

hehe

преди 3 години

и идея си нямаш колко мъже лапват по проститутки и стриптизьорки. Че и семействата си зарязват заради тях.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.