Ексклузивни снимки: Ето ги дъщерите на Жоро Илиев

19 Януари 2023, 16:21


Осиновените дъщери на покойния бос Георги Илиев отново живеят в България.

 

Сестрите Криста и Андреа, чиято самоличност майка им Мая успява да скрие от медиите повече от 17 години, са вече пораснали тинейджърки. „Ретро“ публикува уникални кадри на двете дъщери на застреляния през 2005 година шеф на ВИС 2, които са се установили трайно в София. Девойките продължават да живеят под охрана и да странят от излишен шум около себе си, но като всички младежи на тяхната възраст са изкушени от социалните мрежи, където показват живота си в детайли. От публикациите им става ясно, че Криста се занимава усилено със спорт и тренировки. Ограниченията наложени от майка й, явно са развили иу нея бунтарски нрав и на някои от снимките си тя позира с екстравагантно облекло, показала среден пръст.

 

Сестра й Андреа е по-различен тип натура. Била по-свита и се увличала по изкуството. Още от малка посещавала уроци по рисуване. Двете момичета избягват да се представят с фамилията на баща си, за да не бъдат свързани от непознати с него. Дружат със строго определен кръг от хора, сред които попадат и щерките на друг подземен бос – Фатик.

 

Двете момичета бяха осиновени от италианско сиропиталище от убития бос и жена му малко преди разстрела му. Те имат и по-малък брат Георги. Третото дете Мая Илиева осинови след смъртта на съпруга си и в негова памет му даде името на покойния си мъж. 

 

До скоро се говореше, че вдовицата на Главния държи дъщерите си и сина си в Испания. Майка им сновяла между родината и топлата страна, за да бъде близо до тях, но същевременно управлявала бизнесът си тук и очевидно разкъсвана между двете държави започнала да изпитва затруднения. Затова решила децата да се върнат в родината и в момента всички съжителстват заедно в луксозна къща в полите на Витоша.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Истината
преди седмица
0
Каква прилика търсите на тези 2 момичета с Г. Илиев или с Мая Илиева… те са осиновени деца. Може би имат прилика с истинските си родители, чиито гени носят и чийто род продължават. Мая Илиева отглежда тези момичета и им е осиновителка , но те не носят нейните гени и не продължават нейния род. По темата с осиновяването … не знам и аз какво да мисля… от една страна е мн рисково, страшно, притеснително… не знаеш тези деца какви и чии гени носят… това е генетичен материал , има Генна информация , която е вековна… не се знае дядовци, баби, прадеди какви са били може да са били жестоки хора, да има някаква жестокост, психични проблеми и не знаеш какво може да избие. Също самия факт, че са били заченати от нагон, от насилие или просто ей гака , без любов, без желание, че 9 месеца са били в отроба на човек, който не ги желае това е мн жестоко обременяване на самия плод, на самата душичка на бебето. От друга пък страна това са едни душички, едни, деца и те имат нужда от любов от грижа от дом от..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Роси
преди 2 седмици
0
Ами нали са осиновени,няма как да приличат на него!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
1
преди 2 седмици
-3
Хич не мязат на него, а на пендели
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени