Ексклузивно! Антония Петрова разкри в Папараци за ТАЙНА СВАТБА! Ритуалът бил масонски (Подробности)

https://hotarena.net/laifstail/ekskluzivno-antoniia-petrova-razkri-v-paparaci-za-taina-svatba-ritualat-bil-masonski HotArena.net
Ексклузивно! Антония Петрова разкри в Папараци за ТАЙНА СВАТБА! Ритуалът бил масонски (Подробности)
Антония Петрова призна за тайна сватба с масонски ритуал и се изфука с огромен диамантен пръстен, видя HotArena.


Пред камерите на \"Папараци\" Мис България 2009 не скри, че на ръката си има ново бижу - огромен диамантен пръстен. \"Ама той е толкова голям, че наистина ще ти тежи\", не издържа и възкликна водещата Венета Райкова.


По този начин Антония потвърди, че със съпруга си Ивайло Батинков са вдигнали тайна сватба. Която е била с масонски ритуал. Именно тогава тя е получила и диамантения пръстен, който с охота похаза в предаването.


Както знаете, миската и половинката й вдигнаха луда гръцка сватба миналото лято, с която успяха да изненадат дори и най-близките си. Наскоро се роди и първородният им син. И очевидно двамата са се венчали отново, на тайна масонска церемония. 

7 Коментара

Desi

преди 5 години

Отвратителна. Наистина прилича на крокодил.

Коментирай

Ха ха

преди 5 години

Толкова е тайна, че Тоца разказа по всички медии. Колкото до "лудата и гръцка сватба",то тя беше на бунгала на депутата и цената беше минимална.

Коментирай

B

преди 5 години

Taia I prednia put imashe niakolko svatbi ama ne nameri shtastieto

Коментирай

фи

преди 5 години

а подари ли ти бяла ръкавица?

Коментирай

Кокича

преди 5 години

Тази персона е с психични отклонения. Грозна, противна женица с огромно желание да бъде обсъждана и коментирана, макар и предимно с лошо, защото не знам има ли българин, който да и симпатизира. Вместо да плаща за статии и да си придава жалки важности с измислени глупости, нека посети психиатър и да се лекува.

Коментирай

8

преди 5 години

Тайна сватба, обаче пак трябва да се изтипосаме по телевизията и да се похвалим.Няма къде да се похвалим и с пръстените и бижутата си и хайде пак там.Докога това противно женище ще се натрапва по този селски нескопосан начин и ще ни навира жалкия си живот.Селянка с пари , незнайно откъде или по-точно от кой мъж, дето и той селския хитрец се е накрал.

Коментирай

хаха

преди 5 години

Никой не и симпатизира и тя го знае, затова си мисли че като си покаже диамантите в ефир, ще се издигне в очите на обществото.Но един диамант колкото и да е скъп и лъскав, не може да прикрие грозна външност и селски арогантен характер и евтина позьорщина..Но нека се радва селянката докато има, че утре не се знае, а като няма пари не знам с какво друго може да блесне- с грозната външност не стана.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.