Ексклузивно! Дарина Павлова се сгоди! (Избраникът й на 35 години)

https://hotarena.net/laifstail/ekskluzivno-darina-pavlova-se-sgodi HotArena.net
Ексклузивно! Дарина Павлова се сгоди! (Избраникът й на 35 години)
Дарина Павлова стяга сватба с италиански актьор, разбра HotArena.


Старата любов ръжда не хваща за мадам Мулти, която отново е в обятията на Джулио Берути. Вдовицата на Илия Павлов и секссимволът бяха прекратили отношенията си, но едно изненадващо предложение за брак пак ги събрало.


Самата Дарина се похвали, че е получила годежен пръстен от Джулио, осеян с десетки диаманти. Тя пибликува снимка на хванатите им ръце с текст: \"Най-добрата връзка е когато можем да бъдем най-добри приятели и любовници в едно и също време.\"


Ювелирното бижу е под форма на змия, чиято глава е украсена с огромен диамант. Мадам Мулти решила да носи бижуто на лявата си ръка, тъй като минава вена \"аморис\" или вената на любовта, която се свързва директно със сърцето.


Кога обаче милионершата ще мине под венчило, не се знае. Макар през май да навърши 56, тя се чувства във форма да бъде булка отново. Избраникът й Джулио обаче е с цели 21 години по-млад от нея. Когато любовта им пламна преди време, Дарина не успя да се опази от жълтите медии в Италия, които непрекъснато нищеха аферата им.


Именно клюките по техен адрес успели да ги разделят за известно време, но това лято Дарина доведе Джулио в България като двамата бяха забелязани да летуват в един от хотелите й на Златни пясъци. 


В същото време наскоро Веселата Вдовица сподели снимка от сватбения си ден с Илия Павлов. Обичайно по този начин тя отбелязва годишните от смъртта му и рождените му дни - със статуси в социалните мрежи. На гроба му тя не се е появявала с години, а в България си идва тайно, само за да наглежда бизнесите си и да води приятели в хотелите си по морето и Боровец, пише Ретро

7 Коментара

Наталия

преди 4 години

Явно с леля Дарина имаме еднакъв вкус за мъжете. И аз не бих изритала Джулио от леглото си. Жалко че си пада по доста по-възрастни жени.

Коментирай

Нн

преди 4 години

Не си пада по такива жени просто ще си уреди живота с парите на пенсии на бабите и дядовците ни с които тя живее, окрадени на поразия...

Коментирай

Гошо

преди 4 години

Горкия как ще я гледа тази дърта грозна дропла

Коментирай

Getsbi

преди 4 години

Nati, pada si debelite djobove;) A, i kaka darina e seriozna, izglejda sexy, vapreki godinite si top MILF e;)

Коментирай

Megi

преди 4 години

Направи е върха!Голям красавец.

Коментирай

Baboeb

преди 4 години

Napraweila si e operatzija da si stesni razhlopana putka, a Baboeba sa nadjawa da nasledi milioni. Glupak i kurwa!

Коментирай

Kurwo

преди 4 години

Kurwoo, izlekuway si herpesa ma kurwo spermoljasala!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.