Ексклузивно! Моника Валериева пробива в Амазон в директна конкуренция с Ким Кардашиян!

3023
04 Март 2019, 12:17


Моника Валериева пробива в най-голямата платформа за онлайн търговия в света „Амазон“, научи HotArena.

 

 

Изкусителката лансира усърдно козметичния си бранд „Мис Моника“ в продължение на 2 години. Това не е останало незабелязано от чуждестранен бизнес фонд, който е решил да инвестира в продукта и да го издигне на световно ниво. 

 

 

В бизнес средите се говори, че много скоро миглите и козметиката на Моника ще се продават в САЩ, а оттам и в цял свят през платформата „Амазон“. Валериева влиза в директна конкуренция с имена като Ким Кардашиян, а българската й конкуренция няма нужда да я споменаваме.

 

 

Чрез сделката за навлизането й в сериозния пазар, където са истинските пари, Моника буквално смазва другите наши миски, които разчитаха, че временната им популярност ще им донесе бизнес дивидент.

 

 

Miss Monika Lashes е създаден като бранд в началото на март 2017 година в България от Моника Валериева. Идеята се реализира като се стартира с мигли, а след това продължава да се разширява в козметичната сфера. 

 

 

Очаква се до месец да има червила, хайлайтъри, много нови модели мигли, лосиони с блестящ ефект и много други продукти. 

 

 

Мiss Monika Cosmetics е европейски патентован бранд, като дизайна на продуктите е изцяло дело на Моника Валериева. Миглите, както и козметиката, са тествани за алергени и на кутиите със стикери са описани продуктите, от които са изработени. 

 

 

Екипът на моделката държи на най-висок клас продукти, но предлагани на цена, достъпна за потребителите в България. Луксозността на продукта, както и неговото качество, са предимството на разрастването на бизнеса и извън нашите ширини. Миглите на Моника са единствените предлагани у нас, направени от висок клас естествен косъм.

 

 

Моника Валериева е заснела и нов рекламен клип за марката Miss Monika 3D mink Lashes, научи HotArena. Видеото е дело на Павлин Иванов и монтажиста  Бохос Топакбашиан. Във видеото участват актьори и модел на „Ивет фешън“, а музиката е на  Искрен Тончев  Iskrata. 

 


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени