ЕКСКЛУЗИВНО: Племенницата на Маргините се омъжи (Първи снимки от тузарската сватба)

https://hotarena.net/laifstail/ekskluzivno-plemennicata-na-marginite-se-omaji HotArena.net
ЕКСКЛУЗИВНО: Племенницата на Маргините се омъжи (Първи снимки от тузарската сватба)

Грандиозна сватба разтърси Пловдив през уикенда. Бисерът на Маргините - племенницата им Бисера, се омъжи за дългогодишния си приятел Юра  Месропян, научи HotArena. Младоженката е голямата дъщеря на сестрата на Николай и Красимир Маринови- Марияна.

Тържеството бе в известния хотел под Тепетата, а самото подписване на младоженците беше на изнесена церемония в градината на хотела.Булката бе отведена до олтара от своя баща бившият съпруг на Марияна Маринова. Там с нетърпение я очакваше Юра, който я посрещна със  слово написано лично от него, а думите му разплакаха не един двама от присъстващите.

Маргините не бяха забелязани на церемонията,

но пък тяхната майка Соня Маринова уважи сватбата. След подписването купонът продължи в ресторанта, където Бисера и Юра и танцуваха първия си танц като семейство. За него младоженците бяха избрали песента на Брадли Купър и Лейди Гага от филма „Роди се звезда“  \"Shallow\".

Черешката на тортата беше Софи Маринова,

която буквално вдигна всички  по столовете и масите. Сред близо 300-те гости бе и фолк дивата Анелия, която е близка приятелка на Марияна Маринова. Сестрата на Маргините е кръстница на дъщерята на певицата и Коко Динев – Ивон.

Бисера и Юра се сгодиха миналата година.

Предложението за брак дойде на връх 23-тия й  рожден ден в заведение в Пловдив. Двамата заедно от пет години, като любовта им пламва на абитуриентския бал на Бисера. Пловдивчанинът с арменски корени е син на известен месарски бос. Завършил е езиковата гимназия в града под Тепетата.

Преди шест години влезе в криминалните хроники след стрелба с газов пистолет в лицето на 29-годишен мъж в спор за паркомясто. Тогава едва 19-годишният Юра бе освободен срещу гаранция от 6000 лв. платени от баща му.

Бисера е завършила частна професионална гимназия по икономика, но голямото й желание винаги е било да се занимава с мода. От известно време тя се изявява като дизайнер и има онлайн бутик пише „България Днес“.

10 Коментара

Фигаро

преди 3 години

Кървави пари са спретнали кървава сватба. Пари крадени и избити от ръцете на хората не водят до нищо добро.

Коментирай

....

преди 3 години

Чалгария=цигания.Мутрите и чалгата вървят ръка за ръка.

Коментирай

Фигаро

преди 3 години

Мутрите и чалгата да, но ме винаги чалгата и мутрите.

Коментирай

аве,

преди 3 години

това че им е племенница не значи ,че с техните пари са си вдигнали сватбата...Почвате да плюете автоматично без даже да познавате девойката...какво общо има тя с тях освен,че са и чичовци....айде,спрете се малко с тая зложа и завист...

Коментирай

Калин

преди 3 години

Юра да ми лапа к*р*!!!!!!

Коментирай

ИВО

преди 3 години

Щом се обичат да се вземат младите

Коментирай

Dayana

преди 3 години

Естествено кич до небето! Мяза ми на циганска сватба..

Коментирай

КРАСИ

преди 3 години

Оставете ги намира, нека се женят, да им се народят деца,поне пари си имат,няма само циганчета да се раждат..

Коментирай

Ева

преди 3 години

Ох някой имитира роклята на Ни Ло :D

Коментирай

Фигаро

преди 3 години

А с кои пари бе скъпа? Нормален човек в България с честен друд цял живот не може да искара пари за подобна сватба. От къде мислиш, че идват? Изпрани пари натрупани на гърба на нещастието и сълзите ма безброй хора.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.