Ексклузивно: Райна проговори за първи път след раздялата с гаджето си + защо певицата излъга, че е бременна

https://hotarena.net/pod-pricel/ekskluzivno-raina-progovori-za-parvi-pat-sled-razdialata-s-gadjeto-si-zashto-pevicata-izlaga-che-e-bremenna HotArena.net
Ексклузивно: Райна проговори за първи път след раздялата с гаджето си + защо певицата излъга, че е бременна

Маймуна и катерица са окрали Райна по време на екзотичните й пътешествия, ожали се певицата пред „Телеграф“.

Докато била на о. Бали, маймунка й отмъкнала слънчевите очила, а после пробвала да вземе и чехлите й. Докато си играела с катеричка в един от лондонските паркове, рунтавелката се мушнала в чантата й и отмъкнала пакетче с бонбони. Райна е посетила досега 30 дестинации, като си ги отбелязва в специална карта, а след седмица потегля към 31-ата, но не иска да издава къде е тя и къде ще посрещне рождения си ден. Райна споделя, че местата, които я привличат са извън България и не би могла да нарече пътешествията си почивки, тъй като ходи и обикаля много.

Една от най-хубавите й ваканции била в Куба и Мексико.

„Във Варадеро имахме организиран трансфер до летището, но той не дойде в уречения час. Малко по-късно извиках такси, но се оказа, че най-високата скорост, с която се движи колата е 80км/ч. Така пътувахме два часа и половина 100 км. И изпуснахме полета за Мексико. Трябваше да купуваме нови билети поо 700 долара единия, а това бяха останалите ни джобни пари. Тогава казах на приятелката ми да реве като дете и тя веднага започна. На мен хем ми беше смешно, хем трагично, заболя ме коремът от напрежение. Местните ме помислиха за бременна и като ме попитаха аз казах да. Това така ни помогна и не само, че пътувахме без пари, но ни настаниха и в първа класа, тъй като нямаше места. Като пристигнахме в Канкун се оказа, че гледката от стаята ни не е такава каквато очаквахме. Но като им разказахме премеждията си им станахме симпатични и ни преместиха в по-хубава“, разказва Райна.

Певицата казва, че последните й емоции са свързани с новата й песен и предстоящо пътуване на едно много желано място за рождения й ден.

„Никога не съм искала да бъда обсъждана с мъжете в живота ми и винаги съм се стремила да пазя личното си пространство, но при популярните личности, това е непостижима цел, ако няма мъж до теб медиите ти го „намират“ , ако го има пък ще четеш безумни сценарии за връзката ви“, допълва Райна.

За раздялата си с ММА боеца Валери Тюлеков се изписаха доста неща. Говори се, че ревността му е сложила край на отношенията им.

„Относно това се изписаха много неща, които не смятам да коментирам“, казва певицата. Според нея в наши дни почти всичко е тотално извратено, критериите за красота, любов, отношения и пр.

„Все по-често се усеща липсата на човеци сред хората, липсата на ценностна система при голяма част от тях. Липсват усета, нежността и добрите отношения“, смята Райна.

9 Коментара

анонимен

преди 4 години

само не разбираме като си певица за какви сценарии говориш, те не са ли за актьорите, каквато професия ти не практикуваш , нещо всичките сте се филмирали, че по цял ден някой ви снима вас "звездите", слезте на земята

Коментирай

о

преди 4 години

Някой ако знае, нека каже тук, защото ми е интересно, от какво се издържа тази "певица" и откъде има пари за толкова "дестинации"?

Коментирай

о

преди 4 години

То и аз не те разбрах теб за какви сценарии говориш. В статията никъде не се споменава нищо за "сценарии".

Коментирай

...

преди 4 години

И на мен това ми е много интересно.Тя почти няма участия.И кажете кой е приятеля Татяна,че напоследък зарина мрежата с показване на скъпи дрехи и аксесоари

Коментирай

Десо

преди 4 години

Тази жена май не е наясно че е на 40 години хората на тази възраст вече си отгледаха децата тя се изживява като тинейджър какъв празен живот снимки лигавщини танци селски изпълнения и фасони

Коментирай

Az

преди 4 години

Кой си ти, че да кажеш на кой живота е празен? Нима е по-хубаво да пряви салята всяка вечер на някой Ганьо като теб вместо да пътува и да се наслаждявя ня живота. Не живеем в 18 век, че жената да е само за разплод. Тъпак!

Коментирай

анонимен

преди 4 години

част от думите й в статията : "ако го има пък ще четеш безумни сценарии за връзката ви“, допълва Райна. "

Коментирай

Лили

преди 4 години

Райна работи от 15годишна баща и я разхождаше и пазеше по дискотеките и кръчмите. Как няма да има пари и да обикаля където си иска. Сега и е време да живее и хойка. Инвестирала е доста пари в имоти и пр. Взема си наемите и си върти синджирката на някои остров. Не и трябва вече да работи 22-23години работа стигат, а и като е умна и практична знае си работата момичето. Тя е една от малкото певици в бранша която не разчита на богати любовници и не си харчи парите за скъпи парцали и парфюми. Умна и пестелива е. Сега обаче и е време за мъж и дете, пожелавам и го от сърце.

Коментирай

Жалко

преди 4 години

Изключително красива жена...тя е пример, че характерът е по-важен от красотата!! Уравновесените може и да не те заслепяват веднага, но с времето чувстваш сигурност, спокойствие и уют - любовта преминава, но обичта и уважението остават за цял живот.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.