Ексклузивно в HotArena! Ето го менте баровеца от Драгалевци, когото ЧЕЗ хваща 7 пъти да краде ток! Християн Жожобата се хвалил, че може да урежда и шофьорски книжки от КАТ!

3658
18 Март 2019, 09:59


Преди няколко дни новинарските емисии гръмнаха с новината, че  ЧЕЗ Разпределение установява за 7-ми пореден път луксозна къща в кв. Киноцентър -Драгалевци да консумира неправомерно електроенергия. Компанията е подала сигнал до органите на МВР и очаква огледна група. Къщата е с преустановено електрозахранване заради неплатени задължения от 2017 г., а клиентът е с образувано досъдебно производство през 2018 г., заради предходните си нарушения.

СамоHotArena узнна името на менте-баровеца и публикува първи снимки на измамника. Той се казва Християн Бояджиев по-известен като Християн Жожобата. От фотосите в профила му в социалната мрежа личи, че въпросният господин обича луксозния живот, марковите напитки и скъпите коли. Освен, че краде ток Жожобата има печална слава на изпечен мошеник.

От свои източници HotArena  научи, че Бояджиев е известен е цяла София с измамите, които върти от години. Хвалил се и, че може да урежда шофьорски книжки от КАТ без дори да се ходи на изпит. Така гаджето му, бивша баскетболистка била взела книжка.

Другата схема на Християн била следната - имал апартамент на негово име, който бил ипотекиран. Въпреки това пускал обяви в различни сайтове, че го продава. Щом се появял  потенциален клиент му взимал капаро, а  после се укривал и не си вдигал телефона. Така клиентът изгарял с изгарял с капарото.

Най-куриозното в цялата история е, че Жожобата се страхувал да се прибере в къщата си в Драгелевци през входа на имота, за да не го срещне някой, на който има да връща пари. Затова прескачал през задния двор от имот на комшиите, за да влезе в дома си.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Kofti
преди 4 месеца
-1
На педал мяса....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Баси селянина
преди 4 месеца
0
Много противен тип
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени