Елен Колева: Аз съм мечка на два крака, чувствам се жертва

10 Ноември 2022, 12:17


„Можете ли да ме посъветвате да скоча през прозореца“. С този странен въпрос започва видеото, което Елен Колева е качила в Instagram.

 

Ключът към мистериозния въпрос се крие във факта, че Елен Колева пише книга със заглавие „Скок в бездната. Ако съдим по споделеното в клипа, в четивото тя вади скелети от гардероба на своето минало и настояще.

 

„Бихте ли ми дали този съвет?“, е следващото питане на актрисата, на което самата тя дава отговор: „Със сигурност“.

 

„Аз винаги плащам. Когато ме ударят, давам и другата буза. Когато позволявам да прекаляват с мен. Когато позволявам да изливат върху мен мръсотия“, описва изпитанията, на които е е била подложена Колева.

 

Бившата муза на писателя Калин Терзийски рисува с думи и своя автопортрет. Зеленооката чаровница изненадващо вижда себе си като „мечка на два крака“.

 

„Това е мечка, която водиш на каишка. Но тя ще остарее и ще се изхаби, за да продължава да гледа стопаните си с опулени мокри очи. Това е мечка с евтини гердани. Ще ми дадете ли одобрение под форма на бонбонче?“, пита отново актрисата.

 

По-нататък следват още самопризнания, от които разбираме, че Елен Колева въстава срещу определената й роля на избрана мечка, писа "България Днес".

 

„Аз вече скъсах каишката. Самоуволних се. Уморих се да бъде избирана“.

 

Тя разкрива още, че е преминала през сериозни кризи в живота си. На фона на видеото, в което Елен Колева разголва до дъно душата си тя прави радикалното признание“ „Чувствам се жертва“.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
......па
преди 3 седмици
0
Жертва е на самата себе си.Аман от откачалки натрапващи се на обществото.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени