Елена Йончева подкара 60 като самотна майка

26 Юни 2023, 14:00


Бившата журналистка, която роди на 52 и бе изоставена от таткото, посвещава всяка минута на малкия Тео

Елена Йончева може и да е подкарала 60 години, но е запазила момичешката си фигура, а само черните кръгове под очите на евродепутатката издават истинската й възраст, пише Минаха години. БЧившата червена народна представителка се старае да изглежда млада заради сина си Теодор, който е едва на 7 години.

Въпреки това блондинката не би легнала под ножа на пластичните хирурзи, както правят много известни българки, за да свали 10 години от лицето си, защото е сериозен човек със забележителна кариера, а не еднодневна силиконка. Тя публично не говори за единственото си дете, което е истински дар от бога, както показва и името му.

Хлапето ходи на училище в Брюксел и рядко си идва у нас, за да се види с татко си, който отдавна има друго семейство. С него Йончева е в доста хладни отношения, след като той публично я унижи, заживявайки с по-млада колежка, докато все още бе с бившата журналистка. Архитектът Пламен Тодоров и настоящата му партньорка Виктория станаха родители за пръв път на общ наследник през пролетта.

Виктория работи в архитектурната фирма на Тодоров от дълго време, а бременността й бе пазена в тайна. Йончева също дълго време кри, че ще става майка, защото бе вече на 52 години. Тя зачена след инвитро, а днес е категорична, че Теодор е най-голямото й богатство. Къдрокосият малчуган вече говори три езика – български, английски, руски и често може да бъде засечен в офиса на майка си в Европарламента.   
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Е и
преди 3 месеца
-18
Жената си гледа детето,не е развратила цяло едно поколение и е постигнала всичко с ума си.Ще отгледа и възпита качествен човек.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
...........
преди 3 месеца
-1
Да, и с ума си изпързаля другарката Нинова за да я направи евродепутат та да плюе България от Брюкселска трубуна и да пълни гуша с депутатска заплата.Вместо да замине доброволка в родната си Украйна.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени