Елена Петрова изнемогва без пари, актрисата се унижава и моли за работа от ефира на bTV

https://hotarena.net/laifstail/elena-petrova-iznemogva-bez-pari-aktrisata-se-unijava-i-moli-za-rabota-ot-efira-na-btv HotArena.net
Елена Петрова изнемогва без пари, актрисата се унижава и моли за работа от ефира на bTV
Елена Петрова отново е изпаднала в тежка финансова криза. Красивата актриса се чуди от къде да намери пари, за да живее достойно. Преди дни звездата на сериалите „Откраднат живот” и „Фамилията” гостува в Би Ти Ви и използва ефира, за да помоли за работа, тъй като буквално изнемогвала.

Докато с колегата й Калин Врачански разказваха за снимките на „Стъклен дом”, къдрокосата актриса не спираше да хвали и да благодари на телевизията, след което с въздишка сподели, че много се надява с Калин отново да работят заедно по сериал, защото това не им се е случвало след „Стъклен дом”.  След това Петрова повдигна отново темата за нов проект. Поведението й в ефир веднага беше възприето от зрителите като отчаян опит от нейна страна да си намери работа, която да й осигури финанси поне за известен период от време.

Действително, след снимките на „Стъклен дом”, който се излъчи преди 10 години, Елена рядко е получавала по-сериозни ангажименти. През 2013 г. актрисата  си партнира заедно със Стефан Данаилов в сериала „Фамилията”, а с Калин Врачански се снимаха във филма „Вила Роза”. 

Не особено успешен беше и сериалът на Нова „Ние, нашите и вашите”, в който Петрова също игра една от главните роли преди 3 години. Това всъщност е и последното й участие в серийна продукция. Елена се изявява и на сцената на Народния театър, но е известно, че там парите никак не са много. Тя получава символична издръжка от бившия си съпруг Аристотелис Фотилас, от когото има близнаци тийнейджъри, но парите не й стигали. Актрисата се оплаквала на колеги, че въпреки завидното си финансово състояние, стиснатия грък отпускал едва 460 лева месечна издръжка за двете момчета, които не стигали за нищо.
Преди 3 години 44-годишната красавица бе изправена пред фалит. Елена се оказа с дългове към две панки. Заради необслужван ипотечен кредит, апартамент на актрисата в нова кооперация в кв. „Лозенец” бе обявен на търг от частен съдебен изпълнител. Бившият й съпруг, който след развода им спрял да обслужва банковия кредит, тогава погасил дълговете, пише \"Уикенд\".
 

3 Коментара

бееее,

преди 3 години

Докога ще ни занимавате с финансовите "проблеми" на актьорчетата.Като няма пари,да се преквалифицира.

Коментирай

Кариза

преди 3 години

Ами да ходи да гледа овце на село, Бойко каза преди известно време. Българското овче много върви при арабите. Малко ще се очитише на оборска тор, но бая кинта ще направи! Търсят се много касиери във Фантастико, Лидъл, Кауфланд! Работа има колкото искаш.

Коментирай

А,

преди 3 години

Каква вакла овчарка ще излезе от нея самоооо:))))

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.