Елеонора Манчева забрави за бившия си, върти любов с мистериозен романтик

https://hotarena.net/laifstail/eleonora-mancheva-zabravi-za-bivshiia-si-varti-liubov-s-misteriozen-romantik HotArena.net
Елеонора Манчева забрави за бившия си, върти любов с мистериозен романтик

Бившата футболна съпруга Елеонора Манчева има нов мъж, научи HoptArena.

Сексапилната брюнетка успява бързо да се влюби. Само преди година тя бе сгодена за топбанкера Ивайло Илиев. Всички очакваха да има сватба, но връзката между тях изведнъж се разпадна.

Елеонора и новото и гадже са заедно от няколко месеца, издават близки до Манчева. Тайнственият мъж дълго ухажва носителката на короната Мисис България. Двамата се запознават покрай обща компания. Той е на възрастта на Ели, разкриват виждали новата двойка заедно. Манчева още крие новия от общественото пространство, страхувайки се някой да не я урочаса.

Елеонора скъса синджира след раздялата си Илиев и се отдаде на купони точно преди да настъпи пандемията от коронавирус. Именно в карантината новият на Манчева успява да я заинтригува и да влезе в сърцето и. Покрай затварянето на всичко двамата се опознават още по-добре. Пишат си часове наред. По-късно съобщенията преминават в разговори по телефона, а накрая в срещи.

Мъжът до Елеонора е истински романтик. На няколко пъти бившата футболна съпруга показва как я глези със скъпи букети, пише „България Днес“.

9 Коментара

Паци

преди 3 години

Тази не си намери чеп по мярка!

Коментирай

555

преди 3 години

Така и не го махна този бретон...

Коментирай

ККК

преди 3 години

Колко съм я чукал още докато имаше фризьорски салон...

Коментирай

Azz

преди 3 години

Какви годеници бълнува още тая дърта шаврантия? Тя не наближава ли петдесеттака?

Коментирай

Фигаро

преди 3 години

Таз пък коя е?

Коментирай

ами,

преди 3 години

Тази глуповата фризьорка много отдавна вече не е Манчева,след като се разведе с бившия футболист Владо Манчев.Защо я пишете с неговата фамилия.Най-обикновена златотърсачка.

Коментирай

:)

преди 3 години

Бретонът прави лицето по-интересно. Не я харесвам, но не си падам и по-скучни прически с път в средата и прочие.

Коментирай

Prav/a si!

преди 3 години

Mnogo si prav/a. Blado Manchev triav=bva da ia sadi zatova che tia zloupotrebiaba I mu nosi imeto I sled braka, Triabva PO SADEBEN PAT ILI S ADVOKAT DA I ZABRANI DA IZPOLZVA IMETO MU, ZASHTOTO VECHE NE E JENENA ZA NEGO.A pak s kogo li ne mu izneveriavashe dokato biaha jeneni, to ne beshe Bobi Mihailov, to koi li ne beshe, napravi manchev za rezil pred tsila Balgaria. Pak I Eleonorcheto E IALOVA, I EDNO DETE NE USPIA DA DADE NA VLADO, Samo go izpolzva za pari dokato toi beshe pechelivsh futbolist i kato karierata mu prikliuchi, Cherb=mata Nora zapochna da mu izneveriava I da go UNIJAVA PUBLICHNO, Nakria se razvede, A SEGA I IMETO PRODALJAVA DA MU NOSI, CHUDIA SE NA TARPENIETO NA VLADO I ZASHTO I POZVOLIAVA DA MU NOSI IMETO.

Коментирай

IALOVOTO NORCHE

преди 3 години

Chernata Nora si kupuva sama bukietite, snima se s tiah I si puska snimkite v internet, Nikoi ne se interesuva veche ot taia zabata odartiala I ialova oftsa.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.