Емануела развя нови бомби и мистериозен татус (Снимки)

https://hotarena.net/laifstail/emanuela-razvia-novi-bombi-i-misteriozen-tatus HotArena.net
Емануела развя нови бомби и мистериозен татус (Снимки)
Емануела показа впечатляващ нов тип гърди, които за радост на малки и големи разходи в чалготека в Студентски град в столицата, видя HotArena.

Вероятно певицата си е направила коледен подарък, защото досега не криеше чак толкова пищна гръд и новата придобивка определено накланя везните в нейна полза в битката за най-секси фолк певица. Експерти с набито око преценяват, че  от всяка страна са налети поне по 450 кубика силикон. Но там се вижда и още една придобивка. Фолк певицата си е направила татуировка, която е разположила точно между двете гърди. Телесната рисунка представлява букви със  завъртян шрифт, но с невъоръжено око са нечетивни. Изпълнителката никога не е била любителка на татусите и затова е изненадващо, че е решила да нашари тялото си. Феновете  предполагат, че става въпрос за имената на синовете й, тъй като едва ли певицата ще увековечи името на мъж върху тялото си.

„Не съм за слаби мъже! Тежка им идвам и кантарът на комплексите им се чупи”, С  това прозрение посрещна 2020 година Емануела. Фолк певицата  публикува картичка с горния текст и хвърли в размисъл много представители на силния пол. Дали и кой мъж или мъже визира фурията на Пайнер с новогодишните си мисли, не става ясно, пише \"България Днес\".  

13 Коментара

Мая

преди 4 години

Гърдите й са същите, изобщо не изглеждат по-големи.

Коментирай

о

преди 4 години

Устата й ми се струва спаднала и нормална. Доста време изглеждаше доста зле с това хоботче отпред, че и на всичкото отгоре горната устна беше по-щръкнала от долната, макар че филърът съвсем не беше само в устната и стоеше много грозно на нейния тип лице, костна структура и прочие. Не се вижда добре на тези снимки, но ако се е върнала към естествената си уста, която си й е природно дадена и отива повече на чертите й, е по-красива така.

Коментирай

Калин

преди 4 години

Устата се е оправила. Сега ако върне и бялата кожа, в комбинация със светлите очи и тъмната коса е топ! Много държат всички са се правят на циганки обаче.

Коментирай

!

преди 4 години

Отвратителна женица с гадни змийски очи и излъчване на долна проститутка!

Коментирай

Добреее

преди 4 години

Устата и вече е хубава, вярно. Браво. Визията не е ок, много евтинее.

Коментирай

Xaxa

преди 4 години

Kva pishtna grud... kakvo vpechatlqvashto. Cicite i napravo sa malki.. spored men ima max po 250 vav vsqka. Tova e malak razmer silikon deto tq ima . No dosta eftinee i izglejda sastarena

Коментирай

nix

преди 4 години

много си е извадила циците и мяза на курва така.

Коментирай

Мартин6

преди 4 години

Бате как може да кажеш на тия очи гадни бе? Не е мой тип, ама тва око нейното е брутално! Колко могат да се похварят7с такива? Най - вероятно коментара е от жена. Злобата ше ви съсипе бе батко хахаха

Коментирай

Riu Pravec

преди 4 години

Ще я бодна

Коментирай

:)

преди 4 години

Отвратителни са ми, кво да направя! Не си падам по сини очи, студени са и ме стряскат! Емануела е с много остра муцуна, тънка устица и плашещи изцъклени очи..така аз я виждам. И не съм жена, “батко”, недей да се пенявиш.

Коментирай

Кирчо

преди 4 години

И ти щом от очи се стряскаш си ебати мъжа хахха пичката си е топ а очите са един път

Коментирай

Хаххахахах

преди 4 години

Ясно е ти какъв мъж си щом си падаш по такива мърли като Ема. В тяло също не става с целулитния задник и пластмасовото виме. Очите били за веднъж хаххахахах горкият селяк..Я бягай на къра, чий го дириш по форумите??

Коментирай

Стефан К.

преди 4 години

Не злобейте, кокошки! Колкото и да пръскате злоба, трудно ще и стъпите на малкия пръст, а на очите още по - малко :D много сте прозрачни и много елементарни. Пуста завист ще ви затрие. Може да е всякаква, ама преди всичко е майка и супер яка путка. Само прах ше дишате и ще траете безлични лелчета хаха

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.