Емили Тротинетката: Нападнаха ме и ме заплашиха с убийство

08 Октомври 2022, 10:11


Заплашиха с убийство Емили с тротинетката. Трансмомичето е било атакувано от здрав мачо. Това разкри пред "България Днес" самата Емили.

"Започна да ме заплашва с думите: "Ще те убия!", "Ще те пребия, изрод такъв", споделя любимата на културиста от "Фермата" Тихомор/Мелиса. По време на инцидента Емили е била сама, без любимия си.

Случката се разиграва пред столичния КАТ.

Мъжът бил поне 100 килограма, с бръсната глава и целият в татуировки, описва го блондинката. Щом виждат свадата, униформите опитват да разкарат приличащия на мутра нападател.

"Това още повече го провокира. Мъжът стана още по-агресивен и започна да посяга да ме удря, и дори щеше да ме ритне, но аз избягах в сградата на КАТ! Заплаши ме. Каза ми, че ще ме убие", споделя още Емили.

След инцидента трансдевойката, която стана популярна с управляването на мощна тротинетка из родните магистрали, планира да си извади разрешително за пистолет.

"Такива случки ме карат да се замислям дали да не нося оръжие, за да може да се защитя - коментира пред "България Днес" Емили. - Стресирана съм. Изплашена. Страх ме е да не ме нападнат отново", добавя още тя.

Не за пръв път трансмомичето е обект на нападение. Преди около месец Емили бе пометена от автомобил на столичен булевард. По думи на гаджето на девойката това е било нарочно.

Емили иска да подаде показания за нападението. От КАТ й казват, че няма нужда да го прави. "През цялото време се подсмиваха. Отношението към мен е като към отрепка", добавя Емили.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени