Емилия като втора майка за гаджето на Феди Башур! Опитва се да избави Деспина от психическата криза

https://hotarena.net/laifstail/emiliia-kato-vtora-maika-za-gadjeto-na-fedi-bashur-opitva-se-da-izbavi-despina-ot-psihicheskata-kriza HotArena.net
Емилия като втора майка за гаджето на Феди Башур! Опитва се да избави Деспина от психическата криза

Фолк певицата Емилия, която неотдавна преживя кошмар заради катастрофата, в която загина синът на мъжа й Жорж Башур, е главна утеха за гаджето на 19-годишно момче, отишло си без време от този свят, научи HotArena.

 

Приятелката на загиналия младеж Деспина, която е от гръцки произход и следва в Бостън, се познава с Феди от дете. Връзката между тях била толкова здрава и чиста, че предизвиквала всеобщо умиление, писа „Галерия“.

 

Деспина изпаднала в тежка психическа криза след смъртта на Феди и с дни не искала да излиза от дома си. В този момент на помощ се притекла Емилия. Певицата правела всичко възможно да върне всичките си близки към нормалния живот, който са водили до неотдавна, и да им вдъхне сила да продължат напред, колкото и да е трудно.

 

За да подкрепи жена си, Жорж Башур я придружавал на всичките й участия. Емилия настоявала обаче с тях да бъде и Деспина, която в момента е в България.

 

Пайнерката водела дълги разговори с девойката, помагайки й да стъпи на крака. Двете заедно обикаляли магазините и ходели дори на фризьор.  

9 Коментара

13

преди 5 години

Абе тази разпоретина, защо не си обърне най- после внимание и на нейните си, собствени деца... В старанието си да се прави на "многострадалната Гиновева"- тя направо си падна в калта, от толкова много преиграване- Първо "мъка,припадане и кошмари"по чуждият син, сега и на чуждото гадже на същият. Дреме му на гъркинчето за Емилия- с която дори не се познават, и й дреме да ходи Насила да слуша й гледа Чалгария. Но Емилия ЦЯЛ ЖИВОТ Е БИЛА ВТОРА ЦИГУЛКА. Такава и за цял живот ще си остане- ГНУС.

Коментирай

ха-ха

преди 5 години

И на какъв ли език си говорят?Ако гъркинчето не знае български-сигурно с ръце си говорят?

Коментирай

А дано ама надали

преди 5 години

Би било много хубаво, но предвид факта, че Емилия не знае езици, няма как да комуникират, а силно ме съмнява да поръчат преводач, в такъв момент да се меси трето лице.

Коментирай

ani

преди 5 години

Da,be,da!Tya neinite si deza ne poglejda,ta za chujdite.....Ili pak PR-vijte me kolko sam jalostiva i dobronamerena!Aman ot neinite rolichki!

Коментирай

Груйо

преди 5 години

Тази мискинка срама няма! Къде се слага на чуждите деца? Емо, ти да не си забравила, че си родила две деца, казваш от един баща. Обърни им внимание, а не ги подхвърляй да ги гледа баба и домашна помощница!

Коментирай

Хахах

преди 5 години

Много си прост ....

Коментирай

Хахах

преди 5 години

Много си простa ....

Коментирай

.....................

преди 5 години

БЕЛ ДЕН ДА НЕ ВИДИ ТАЗИ ПРЕИГРАВАЩА КУЧКА

Коментирай

Maika

преди 5 години

Maika na Fedi,maika na Despina?????....Aloooooo,te si imat maiki (ednata 6te ridae dokato e jiva zaradi tebe) ! Gledai si tvoite,6to si gi zaryazala pri maika si!!!!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.