Емилия лекува депресията с грим и прическа

https://hotarena.net/az-jenata/emiliia-lekuva-depresiiata-s-grim-i-pricheska HotArena.net
Емилия лекува депресията с грим и прическа
Емилия обяви, че се завръща на сцената, но все още се лекува от депресията. Певицата, която преди малко повече от месец преживя тежък инцидент, в който почина синът на новия й мъж, в момента се опитва да пребори мъката с разкрасителни процедури, дочу HotArena.



Едно от малкото места, където певицата може да бъде видяна е столичен салон за красота. В студиото правят всичко възможно, за да накарат Емилия да се почувства отново красива, като не пропускат и да си направят селфита с певицата.


Уви, Емилия е загубила усмивката си, очевидно за постоянно, пише „България днес”.



Тежко й е да продължи и да се качи пак на сцената да забавлява хората. На нея самата й е трудно дори да се усмихне”, издават близки до звездата.

10 Коментара

ХРИСТИН

преди 5 години

Няма как да й е леко след подобна случка, тя е много емоционален и фин човек, не искам да си представям дори какво изпитва..... Колкото и жестоко да звучисе,животът продължава,каквото и да правят момчето няма да се върне, а тя има деца за които трябва да е силна...милата Еми

Коментирай

Dafi

преди 5 години

Много тежко изпитание, за човек, който не го заслужава, дано Господ й даде сили да продължи напред ! Тя беше толкова щастлива и сияеща, най-някрая и на нея щастието й се усмихна, но завистта си каза думата .. за съжаление !!!

Коментирай

13

преди 5 години

Какво е преживяла меркантилната курва ??? То бяха Показни припадъци на погребение на момче което дори и не познава, то беше афиширане че ТЯ-ВЕЛИКАТА ПЕВАЧКА слиза от сцената за неопределено време-та сега нова мода- в салоните за красота й минавало мъката- Не зная кога се занимава и си поглежда собствените си деца от толкова зорлем МЪКА.

Коментирай

Гери

преди 5 години

Тъпоумният ти коментар е поредното доказателство това колко прост народ има по света. Как може да плюеш по човек, който е преживял тази мъка?! Има ли значение колко го е познавала? Сигурно го е познавала щом са пътували заедно. Пък дори и да не е, малко ли и е мъката, че вижда любимия си човек покрусен от загубата на детенцето си? Как може да има толкова безсърдечни хора? Няма по-долно от това да риташ човек, който е паднал! Надявам се жената да не чете какво се пише, защото и без това и е тежко и без да е нужно да се справя с хейта на прости хора.

Коментирай

....

преди 5 години

Най-лесно е да плюете, особено когато касае някой друг.. не сте на тяхно място и дано на никой не му се случва, но понеже е Емилия “кво ни пука да се оправа, а ние ще си плюем на нас такава мъка не ни е дошла до главата” ... никой не е застрахован от нищо, все пак хора сме всички, не знаем кой какво го чака ! Бъдете малко по-човечни :)

Коментирай

koko

преди 5 години

kuchka ne sprq da hodi po salonite i da se kipri po fotosesii dolen bokluk, a toq baluk Bashur da mi qde kura

Коментирай

666

преди 5 години

tupo parce e ludoto Emce, da si pie diazepama, ce inace shte pocne da buistva

Коментирай

00

преди 5 години

nenormalnica ostavi decata si na selo da se chuka s arabi dolna mrusnica, skoro novi neshtastiq q ocakvat

Коментирай

vesso

преди 5 години

Emilia e parcala na kvartala na koi li arabin i mangal ne e dala

Коментирай

Stela

преди 5 години

Гери,да беше написала,че по света има прости хора щеше да е вярно.Само дето думата народ,доста хора я използвате прекалено лесно и не на място...Какво общо има народноста със злобата.Хора пишещи подобни коментари като на 13,на фона на трагедията си е чиста и проста злобна и прояждаща лошост.Жената каква е и какво работи ми е все тая,но не е като сама да е тръгнала да си пише небивалици за себе си,да си прави селфита как припада на погребение и други подобни.Правят го писачите,като тези нашляпали тази "статия".Натрапват ги те,не самите особи.И до 13-отвратително е когато е на лице такава трагедия да бълвате подобни гадости защото лошите помисли и гадното в душата ще наани вас.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.