Емилия се настанява в швейцарския палат на Младен Мутафчийски! Жорж Башур преговаря с любовницата на покойния оръжеен бос

4450
21 Февруари 2019, 17:00


Фолк певицата Емилия съвсем скоро може да се настани в помпозния швейцарски палат на покойния оръжеен търговец Младен Мутафчийски на брега на Женевското езеро, узна HotArena.

 

Съпругът на чалга звездата – бизнесменът със сирийска жилка Жорж Башур, води активни преговори с жената до Мутафчийски Бойка Стоянова за покупката на престижния имот.

 

Неотдавна Башур и Емилия са пътували до Женева, за да направят оглед на къщата, разкриват посветени. Фолкзвездата е останала очарована от имота и вече гради планове за ремонт по свой вкус. Цената, която ще плати възлюбеният й, е конфиденциална, но имотни брокери твърдят, че сделката ще е за милиони евро.

 

Имот на брега на Женевското езеро не може да се намери за по-малко от 5 милиона евро. Преди няколко години банковият аферист Цветан Василев брои 22 милиона швейцарски франка за подобна къща, в която живееше съпругата му Антоанета“, коментира брокер на луксозни имоти, писа „Уикенд“.

 

Оръжейният и туристически бос Младен Мутафчийски издъхна внезапно през ноември 2013 г. след кратко боледуване и остави наследство от близо 500 милиона лева, за което възникна спор между законната му съпруга Ели Гюлева и дамата, с която баровецът прекара последните 20 години от живота си – Бойка Стоянова.

 

Макар Мутафчийски да бе оставил завереното си пред нотариус завещание в Цюрих, според което почти всичко отиваше в ръцете на любовницата му, законната му съпруга заведе серия от съдебни дела. Тя обаче също издъхна през есента на 2017 г., след като не може да се пребори с онкологично заболяване. След кончината й част от присъденото й наследство отиде при сестрата на Младен Мутафчийски. Швейцарските имоти на оръжейния бос – два апартамента в Цюрих и къща в Женева, останаха собственост на Бойка Стоянова. Тя управлява имотите чрез офшорна фирма.

 

Според близки до Бойка тя обявила за продан къщата на брега на Женевското езеро още преди година заради огромните данъци и скъпата поддръжка на имота. Къщата била харесана от столична банкерка, която от години пазарува престижни имоти в Европа, но до сделка не се стигнало, тъй като научила, че над имота тегнело проклятие.

 

Башур пък планирал да я облагороди и след някоя друга година да я продаде на завишена цена.


Актуална мода от WomanShop! Ето от къде пазаруват популярните жени в БългарияКоментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Оли
преди 2 месеца
-1
Селянка израснала с дворна тоалетна е само за женевска къща за калво и е на тази малоумница не е за там с чалгаджийскитеси изпълнения
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
айде
преди 2 месеца
-1
":Фолкзвездата е останала очарована от имота и вече гради планове за ремонт по свой вкус."Боже, прибери си версиите. Сега ще има кич , плюшени мечета и тигрови кожи.Докато Мутафчийски беше финяга и естет.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени