Емилия се тунингова цялата, радва Башур с нови силиконови бомби

https://hotarena.net/laifstail/emiliia-se-tuningova-cialata-radva-bashur-s-novi-silikonovi-bombi HotArena.net
Емилия се тунингова цялата, радва Башур с нови силиконови бомби
За 22 години на сцената Емилия успя да претърпи истинска метаморфоза. Блондинката постепенно се превръща в друг човек, благодарение на намесата на опитни пластични хирурзи. „Веселото момиче на фолка“ вече може да се похвали с по-пищна силиконова пазва и скули, който са най-новата й придобивка.

Емилия не е от певиците, които ежедневно заливат мрежата със снимки. Тя е доста пестелива от към кадри, но в клипа към последната й песен „Deals” (Сделки), където английският е като на Фики от парчето „Издислав“, блондинката видимо е с по-голям бюст. Преди няколко месеца фолк дивата е подменила силиконовите си импланти, издадоха източници на „Уикенд“. Процедурата е платена от мъжа й Жорж Башур, който приветствал интервенцията и на драго сърце дал 10 000 лева за нови цици на блондинката.

Певицата е претърпяла и други интервенции преди рождения си ден, който е в началото на март. Изпълнителката има нови скули, които си проличаха при последното й тв гостуване. Пайнерката отсича, че хич не се притеснява от годините си, които на 21 март ще са вече 39. И спокойствието си дължи именно на козметичните интервенции, които си прилага.

„Напредването на възрастта не ме притеснява до известна степен. Мисля, че новите 60 са старите 40. Или 40-те са новите 20. Ако се грижиш за себе си с подходящите хора, подходящата козметика\", заяви Емилия, но без да навлиза в подробности.

Носът на бившата половинка на Коко Динев е все по-изчезващ, а скулите й все по-изпъкнали. Много от феновете на блондинката от Гълъбово не одобриха новата й визия, която в профил е копие на Майкъл Джексън. „Вече е трудно да различиш коя е певицата пред теб. Всички са еднакви, с куп корекции и като клонинги, чак плашат с приликата си“, коментират фенове на лекия жанр.

15 Коментара

Курти влезе

преди 3 години

Споко Бахура се радва на млади курви в столични хотели, а Емчето е заприличала на извънземно

Коментирай

Д-р Калинков

преди 3 години

Джордж Башур ми е клиент, наскоро го лекувах от еректилна дисфункция, уголемих му пениса с няколко сантиметра, присадих му коса, направихме и липосукция ,увеличихме му горната устна, лекувахме го от гъбички по ноктите, изрязахме му 5 килограма кожа от областта на стомаха, защото му беше увиснал от напълняване и старост, остана само колегите да го лекуват от депресия и паническо разстройство.

Коментирай

ха ха Хо

преди 3 години

Майкъл Джексън със гумени топки радва зайчето Бъни Бахур.

Коментирай

Емилия Башур

преди 3 години

Мъжът ми Жоро изкара Ковид-19. Симптомите му бяха като по учебник-диария,слабоумие, проблеми с простатата, глисти, обриви, гной,полова немощ

Коментирай

Ужасна е

преди 3 години

Тоз голям комплексар, ама и тя е тъпа, да не изтърве мангизите , на чучело ще заприлича, да е търсена,

Коментирай

Стефи

преди 3 години

Да го махне най -накрая тоя грозен татус

Коментирай

ненка

преди 3 години

толкова е търсена че Коко Динев я изхвърли като мръсно коте защото само го излагаше с простотията си

Коментирай

пепи

преди 3 години

Проституцията в България взе пандемични размери

Коментирай

13

преди 3 години

Да ги фаща ковида и да заминават

Коментирай

Dayana

преди 3 години

На нейната възраст е комично да се вживява на 20 годишна!

Коментирай

да

преди 3 години

Че я и рекламират като канят такива в телевизионни предавания.

Коментирай

кичка

преди 3 години

бабини деветини

Коментирай

Катя

преди 3 години

тия станаха за посмешище на хората

Коментирай

Бай Ху

преди 3 години

Язе па бих й ударил една патка, па и на Бахур бих му ударил една патка.

Коментирай

Taka de

преди 3 години

Te miusulmanite obichat pishtni jeni, ta mnogo oshte ima da se pompa, ta Bashur da ia ne izostavi, taka kakto izostavi bivshata si jena. Tova ia chaka do kraia na jivota i - pompane zdravo, shtoto inache i toia shte i izneveriava kakto Koko. A i s toia niamat obshti detsa, taka che toia mnogo barzo shte ia natiri.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.