Емрах плати 15 бона на Теди Александрова, за да й запуши устата - поне засега (Снимка)

https://hotarena.net/laifstail/emrah-plati-15-bona-na-tedi-aleksandrova-za-da-i-zapushi-ustata-pone-zasega HotArena.net
Емрах плати 15 бона на Теди Александрова, за да й запуши устата - поне засега (Снимка)

Трилогията между Емрах и Теди Александрова е на път да приключи!

 В последните няколко дни бившите гаджета се хванаха за гушите, изкараха си кирливите ризи. Стана ясно, че синът на Тони Стораро  счупил носа на бившата си. Разбра се дори, че ходжа правил магии, за да развали любовта им.

 Е, сериалът затихна. Емрах платил част от сумата, която дължи на бившето си гадже. По думи на певицата Теди Александрова пари са причината да се стигна до целия скандал и двойката да започне да се пплюе публично.

 Емрах е превел 15 000 лв. на бившата си изгора. Той показа платежно нареждане от банката. Сумата е за писането на песни от нея за него. Теди твърди, че парите, които й се дължат са в пъти повече. Според нея трябва да получи 20 хиляди евро.

\"Това е една малка част от сумата, която дължите. Жалка и смешна история сте\", казва по адрес на семейство Стораро Теди Александрова.

Емрах се присмя на изпълнителката, като я нарече бедна, след като за 10 години кариера няма дори кола, да не говорим за друго имущество. Блондинката не му остана длъжна и веднага му отговори. Оказва се, че наскоро тя дава заем на Емрах в размер на 1000 лв., за да поправи колата си.  Певицата иска да получи своето от Емрах. Ако не го направи щяла да пусне истинска бомба срещу бившия си. По думите й имала коз, на който нито Емрах, нито някой от семейството можел да се противопостави, писа „България Днес“.

7 Коментара

истината

преди 1 година

Тя тази жена наистина ли си е мислила,че ще стане нещо от това,те си имат различни традиции и баща им няма как да се съгласи да си даде скъпите синове на такива жени.те имат съвсем различни порядки,тя сега обидена,какво е очаквала,да се види в бяла рокля и с него под ръка ли хахахаха

Коментирай

Ана

преди 1 година

Емрах явно е издънката в семейството.Майка му и баща му не са си свършили работата.Майка му като не работи цял живот поне да го беше ограмотила да пише вярно,а не да се излага с такова писане.Явно и родителите са неграмотни.Тони Стораро по интервюта тъпее,но поне не може да се отрече,че пее жестоко.Учителите,които са допуснали такъв неграмотник да завърши средно образование са за уволнение,не са заслужили заплатите си- или обикновените деца ги тормозят,а за други си затварят очите или им е платено за услугата(най-вероятно).За отношение към жена,епитетите"баба",наркотици и т.н.- това няма какво да се коментира,изтървана работа.

Коментирай

Истината 2

преди 1 година

Е то и да не са от различни религии, кой нормален баща ще иска синът му да се жени за проститутка?

Коментирай

Истината 3

преди 1 година

Той пък да не би да е принцът на Монако или да е завършил аристократичен университет в пужбина?

Коментирай

......па

преди 1 година

Но ''скъпите''синове на циганската фамилия и баща им могат да ползват проститутки, но за пред родата деФствени жени си взимат брат'четки.Двойнствен морал е това.

Коментирай

абе,

преди 1 година

От неграмотни родители, неграмотни отрочета.Нито гледам Тунчер Фикрет Али по интервюта,нито слушам защото не понасям този вид виене с гъгнещ глас.Такова пеене и песни са само за цигански кръчми.Не да ги канят по телевизии и сайтове да ни занимават с простотиите им.

Коментирай

Анелияf

преди 1 година

Теди сама се е надънила в капана.Каквото стана с Фики и Преслава, същото стана с нея и Емрах.Те са турски ц*ани-при тях традицията е булката да си е от техните,девствена. Тони Стораро сам беше казал, че каквото става навън си остава навън,съпругата винаги си затваря очите и гледа децата.Емрах ,просто си е невъзпитан, говори за жена с която е бил с епитети като "баба"-показва ниво на неадекватен неандертал.Александрова,пък не блести с ум,щом е приела това хлапе за повече от играчка.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.