Емрах се загаджи с ученичка, опипва я в мола

30 Октомври 2022, 10:00


Емрах Стораро най-после се отказа да върти любов с каки и реши да прехвърли на непълнолетни девойки. Репортер на „Уикенд“ забеляза фолк изпълнителя в столичен мол, а компания му правеше красива туркиня. Най-малкият от клана Стораро ходеше тежко, тежко, въпреки че е едва около 60 килограма барабар с дрехите си, ментета на световни марки. 19-годишният младеж най-демонстративно пушеше електронна цигара из мола гледайки с поглед „кой съм аз“.

 

Той нарушаваше забраната за пушене на закрити места, но вместо да се притеснява, гордо парадираше с този факт. Емрах се оглеждаше дали хората го разпознават, но за негово огромно съжаление почти никой не го отрази. Новата приятелка на чалгаджияна е още ученичка, но е млада красива туркиня. Явно синковецът е послушал баща си Тони Стораро да си хване жена от тяхната религия, на неговите години и задължително девствена. Е, последното не го е спазил, съдейки по това как я опипваше по задните части. Най-малкият Стораро хищно обарваше девойката, на която явно й допадаше и дяволито се усмихваше.

„Кирил Петков трябва да вземе няколко урока при Емрах, който да му покаже как се прави и то на публични места. Тони Стораро ще бере големи ядове с малкия си син! Скандалът с Теди Александрова беше нищо пред това, което го очаква, защото са го разглезили много! За разлика от Фики, който е добре възпитан и винаги отдава уважение на по-големите и знаещите от него, брат му е тотално леке” – коментираха посетители в търговския център.

Преди няколко седмици наш репортер засече Фики в същия мол, който беше в компанията на двете си деца и жена си Гюлджан. Изпълнителят скромно блъскаше количката с дъщеря си Еслем, не се набиваше на очи, не парадираше, че е известен и бе доста усмихнат. Коренно различно поведение от двамата братя. Емрах се изживява като лошо момче – татуси, ланци, модерни дрешки, макар и фалшиви, бързи коли, жени, цигари и покер, които някой ден ще му изиграят лоша шега.

„Така става, когато станеш „звезда” преди 18 години. Сузанита и покойният Денис Теофиков са живият пример. За съжаление, Денис загуби живота си, но пък щерката на Орхан Мурад успя да се откъсне от дрогата и се очаква всеки момент да стане майка, но и на двамата славата не им се отрази добре” – коментират колеги на младите изпълнители във фолк жанра.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
hehe
преди месец
0
е как ще го разпознават хората, като на снимките си докарва лице, което няма нищо общо с реалността?! момчето е физически недоразвито и откровено грозно, колкото и да се оглежда, интерес на живо не може да предизвика.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
хахаха
преди месец
-1
какви турци, какви туркини! тия са живи цигани бе!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени