Ергенът призна: Ревнив и нетърпелив съм, имам силно чувство за собственост

https://hotarena.net/laifstail/ergenat-prizna-revniv-i-netarpeliv-sam-imam-silno-chuvstvo-za-sobstvenost HotArena.net
Ергенът призна: Ревнив и нетърпелив съм, имам силно чувство за собственост

С „много мило” и „много сладко” Виктор Стоянов често възнаграждава усилията на дамите в шоуто „Ергенът” да го впечатлят. Изразите станаха толкова популярни, че могат да се чуят не само като шеги и закачки, а вече и прочетат с повод и без в социалните мрежи. Най-често на тях се натъква самият Виктор. Каквото и да качи в профилите си в социалните мрежи, все ще се намерят зевзеци сред последователите му, които да коментират постовете му с „много мило” и „много сладко”.

 

Ергенът не се обижда, нито нервира. Даже напротив, радва се, че го свързват с положително, уважително отношение и добро възпитание. „Много мило” и „много сладко” станаха вайръл и хората започнаха да ги използват за шеги, но се радвам да бъда запомнен с такъв приятен израз на благодарност”, сподели Виктор Стоянов при скорошна медийна изява. Той приема с чувство за хумор всички подмятания и „мемета” в социалните мрежи, вдъхновени от предаването. Даже неотдавна сподели в профила си в инстаграм видео с компилация от моменти в шоуто, в които в изблик на умиление възкликва: „много мило” или „много сладко”. „Гледайки „Ергенът” и припомняйки си цялата буря от емоции и събития, която ме връхлиташе ежедневно, се усмихвам и си казвам… много мило!”, коментира Виктор с чувство за хумор поста си.

В ежедневието си той често чува и обръщението Ергенът и често хората, които се обръщат така към него, не му знаят името. Даже се учудвали като им отвръщал, че се казва Виктор. Бившият състезател по гребане ще бъде запомнен и с номера с розата. В предаването той раздава рози на дамите, които иска да продължат надпреварата за сърцето му. Жестът явно вече е станал толкова емблематичен, че се е прехвърлил в реалността. Наскоро дори майка му се възползвала от номера с розата. „Майка ми искаше да поздравя нейна колежка от офиса, като ѝ поднеса роза. Отидох и се оказа парти на дамата. Бях като в небрано лозе”, разказва Виктор.

Въпреки че вече от доста време се спекулира с името на победителката в шоуто, в реалния живот Ергенът, който неотдавна напусна работата си на управител на фитнес, май няма любовна връзка с нито една дама от предаването. Повод за подобни коментари дава самият той, изтъквайки в интервюта, че в реалния живот с много от дамите в шоуто едва ли би се срещнал или говорил. Май нямаше и да им обърне внимание, ако се съди и по предпочитанията му за представителките на нежния пол. За него е изключително важно една жена да е дама. Не да му казва „брат” или да се държи грубо, невъзпитано и вулгарно. Разбира се, Виктор има изисквания и към външния вид на дамата до себе си.

„Често виждам жени, които не знаят как да вървят. Ходят изгърбени, мятат краката наляво и надясно”, обясни Виктор наскоро. Не му харесва и модата, при която жените обличат широки, огромни дрехи. В такава визия нямало никаква женственост. „Като бездомни са”, смята Ергенът. Не приемал и млади момичета да ходят с тежък грим и къси рокли в ежедневието. Той предпочита дама с изправена стойка, а що се отнася до облеклото, да е адекватно за възрастта и часа, дори да не е в елегантен стил, просто да подчертават женствеността, т.е. фигурата на дамата.

Виктор Стоянов жъне доста позитиви, но и не малко неудобства и даже негативи покрай шоуто. Ергенът се натъквал на мъжки изказвания, че можел да има всяка жена. Явно аргументът е, че е известен, одобряван и харесван от женската аудитория. Самият Виктор също имал много романтични предложения и не малко неприлични. Покрай този интерес, той все се сблъсква с дилемата как да разбере дали жената, проявяваща интерес към него в реалния живот, е искрена. „Не съм сигурен коя наистина иска да бъде с мен, а не сме заедно заради известността ми. Предлагат ми се директно. Как да имам доверие на такъв човек? Как да съм сигурен в симпатиите?”, казва Виктор.

В любовта той е романтичен, отдаден, грижовен, вечен плюс всички други хубави качества, които му приписват в и покрай шоуто. В предаването „Търси се” обаче, миналия уикенд, Виктор призна, че съвсем не е мъж мечта. Той е много ревнив и има силно чувство за собственост. Освен това е нетърпелив. Разбра се, още, че Ергенът е имал три сериозни връзки досега. Не се споменаха имена, но стана ясно, че Виктор е бил много привързан към дамите, с които е имал интимни отношения, и страшно се е раздавал в любовта. Първата му любов срещнал 16-годишен. Влюбил се в дъщерята на треньор по гребане. Тъй като живеела в Русе, а после бързал да се прибере за тренировки.

Виктор е много всеотдаен в любовта. За него явно става приоритет, щом я срещне, защото е признавал, че даже пренареждал графика си спрямо дамата, с която има връзка. Отчита, че може не е много правилно, защото така става зависим от чуждата емоция, но по този начин го усещал. Любовта го окрилявала, успокоявала. Карала го да спре да премисля. А той постоянно разсъждавал над ангажиментите си, постъпките си, нещата, с които се захващал.

Виктор засега не издава дали има дама до себе си. Последователите му залагат, че продължава да е Ерген, която и да е победителката в шоуто. От последните му медийни изяви стана ясно, че той продължава да търси себе си в професионален план. „Приятно и вълнуващо е. Едното е бизнес, другото е с мобилни технологии, а третото е изцяло арт”, обясни Виктор наскоро настоящите си занимания, заради които даже си е регистрирал своя фирма.

 

 

 

7 Коментара

hhhhhhh

преди 1 година

Този не беше ли педерас на повикване от всякакви дебели дърти старчоци с 250лв в джоба? Както винаги, нашите курви са с най-много изисквания и капризи.

Коментирай

ГЕЙ Е

преди 1 година

НЕ НЕ Е БИЛ А Е И В МОМЕНТА И ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ ТАКЪВ КАКЪВТО Е

Коментирай

Pipita

преди 1 година

Хиляда изисквания, а той какво предлага?!?

Коментирай

Доди

преди 1 година

И обичам игричките със силният пол. Този отявлен глупак до кога ще пълни ефира със свитата си от проститутки с умствен капацитет на бинарно числи 1 0 1 0 и т. н. А толкова грозни външно и душевно никъде, никога не съм виждала. Има къде по-ктадиви и естествени жени, но те не са за там, тъй като са качествени. Този сополчо никога няма да има свястна жена или мъж

Коментирай

Емил

преди 1 година

Достойно и отговорно мъжко поведение, което може да бъде пример. Това е култура, която се отглежда целенасочено и трудно. Поздравлемия

Коментирай

Ts

преди 1 година

Демек комплексар.

Коментирай

баста

преди 1 година

И този като едно време Блатечки започна да изскача и от хладилника.Да свършва вече тази Тупарева пародия,и повече да не ни натрапват всичките недоразумени сътворили и участвали в тази кисела боза.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.