Ергенът свири на сватбата на Дара (Снимки)

24 Август 2023, 07:51


Певицата Дара загатна за сватба! Менторката от "Гласът на България" вече си е харесала на чие изпълнение ще изтанцува първия си танц като семейна жена. И то ще бъде под звуците на втория ерген на България - маестро Евгени.

Наскоро пищната Дара се появява на изява на къдрокосия музикант. Певицата е пленена от благозвучието, което излиза от пианото на ергена Евгени. Затова веднага се хващат през кръста с любимия й и започват да танцуват.

Дара и Ервин са луди един по друг
Дара и Ервин са луди един по друг

"С Ервин репетираме първия си брачен танц, докато Евгени свири", написа Дара и добави: "Давам всичко за любов".

Варненската изпълнителка и изгората й Ервин са заедно от повече от година. Гаджето на певицата е доктор по фармакология. По-възрастен е от нея с близо 10 г. Двамата се обичат лудо, обикалят света и се наслаждават на съвместния живот. Според някои дори вече живеят под един покрив. Всички близки на Дара залагат, че в най-скоро време двойката ще се реши да предприеме следващата крачка в живота си. Така че нищо чудно в скоро време да се вземат официално, както се казва.

С Евгени пък Дара е много близка. Певицата и ергенът редовно са засичани заедно. Преди време се появиха слухове, че са двойка, но това се оказа поредната измислица. Най-вероятно скоро Дара ще покани маестрото ерген в нов проект.

Преди години пък любимият на певицата - Ервин, бе сгоден за внучката на Тодор Колев - Теодора Кулева. Двойката тогава се раздели заради болезнената ревност на доктора.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени