Ергенка се оказа съселянка на Майстора

10 Май 2023, 11:00


Коренът на Боряна е от „Столицата на Рая“ с. Шишковци

Ергенка се оказа съселянка на Владимир Димитров – Майстора, пише България Днес. Боряна Лекова, която не получи роза от пианиста Евгени и напусна имението на ергенките в турския курорт Бодрум, има обща жилка с прочутия ни художник. И двамата с Майстора са от кюстендилското село Шишковци.

„Завърнах се в родния край на моята баба. Припомних си времената, в които безгрижно играех в селския двор. Спокойствието и безвремието, които носи това място, те оставят без думи. На метри от дома на Владимир Димитров – Майстора разбираш вдъхновението му – българският бит и село“, споделя красавицата, докато позира с букет свежи пролетни цветя и люляк на фона на зелени поля.     

Извън любовта си към селото Боряна се занимава с продажба на автомобили и е заредена с адреналин. Горчивият опит в любовта не я е отказал от намерението да срещне правилния за нея мъж. Мечтае за сплотено семейство, изградено на взаимно доверие.  
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
абе,
преди 3 седмици
0
Занимавала се е продажба на автомобили само 3/4 месеци преди да влезе в ''Ергенът''.Вече не.Занимава се само със себе си и в търсене на друг паралия.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени