Ергенката Алекс в лют лесбоскандал

20 Юли 2023, 08:00


Гърдева и еротичният модел Анджела за малко да се хванат за косите


Ергенката Александра Гърдева се забърка в лют лесбийски скандал!

Психоложката, която нашумя покрай първия сезон на риалитито „Ергенът", влезе в остър конфликт с еротичния модел Анджела Ташева, която си пада по жени. Двете си крещяха истерично, размениха си няколко обидни думи, бяха на косъм от това да се хванат за косите и нажежиха страстите в къщата на инфлуенсърите, където съжителстват с още десетина човека. Повод за напрежението стана Габриела, която също се бори за сърцето на Ергена, но във втория сезона на риалитито. На импровизиран музикален конкурс в онлайн предаването Габи показа най-добри певчески възможности, но беше оценена най-ниско от Анджела, която беше в журито.

Това не се хареса на Алекс и тя ясно заяви позицията си пред останалите, разпалвайки голям конфликт. Враждата между Алекс и Анджи започва още от ден едно на предаването и то не къде да е, а в кухнята. Ергенката направи забележка на еротичния модел за бутилка олио, което обиди младото момиче. Вместо да го сподели веднага, Ташева обсъди ситуацията с плюс сайз модела Веси зад гърба на ергенката и двете стигнаха до извода, че Алекс злобее, защото не получава достатъчно мъжко внимание. Александра чу разговора им и оттогава двете си разменят стрели.

"Аз съм доста емоционален човек и винаги си показвам емоциите. Не съм се научила и не мисля да се уча да мълча, когато видя несправедливост. Анджела се държи неприлично и няма как да остана безучастна", категорична е психоложката.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Neo
преди 2 месеца
0
Гнусни пачи
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени