Ергенката Ивелина: Евгени ме изпусна, нека съжалява!

17 Май 2023, 13:13


Елена е най-подходяща за него от останалите, споделя красавицата

"Евгени трябва да съжалява, че ме изпусна."

Това заяви една от ергенките Ивелина. Тъмнокосата хубавица не получи роза в средата на шоуто. По думите й тя не страда от факта, че не е стигнала до големия финал, който е утре вечер.


"Не мисля, че съм изпуснала нещо кой знае какво", казва още на въпрос дали е била ядосана на решението на Евгени да я изгони.


"В шоуто намерих приятели, за разлика от други неща", добавя още Ивелина.


Мацето признава, че не се е срещала с ергена Евгени след края на шоуто.


"Би ми било интересно да се видя с него в такава обстановка. Искам да го опозная. Според мен Евгени не беше себе си в предаването. Мисля, че е различен в реалния живот", поясни още ергенката.


Ивелина смята, че най-подходяща за Евгени е... Елена. Според писанията именно редакторката е голямата победителка от формата. Други пък са категорични, че сърцето на пианиста печели най-голямата й врагиня - Валерия.

"Елена е най-подходяща за Евгени. Тя е улегнала и готова за семейство", добавя още Ивелина.


Красавицата се записва за шоуто заради брат си. Той я подстрекава да влезе във формата.

Ивелина не успя да спечели сърцето на Евгени
Ивелина не успя да спечели сърцето на Евгени

Въпреки че не успя да гребне сърцето на Евгени, участието й в шоуто я прави звезда. Няколко месеца след края на снимките Ивелина стига до 3-тото място в конкурса "Мис Туризъм". Състезанието се провежда във Филипините.

"Получих поканата и без да се замислям, се съгласих. Стресирах се, когато видях колко много кръгове ще има. А и правилата са изключително строги, не като на конкурсите у нас", започна с разказа си за Филипините Ивелина.


"Бях там 10 дни. Попаднах случайно на този конкурс. По принцип имам състезания. От 10-годишна ходя по конкурси. Не можех да повярвам, че завърших на трето място. Когато чух името си и България, се разплаках на сцената", добавя ергенката, която още няма мъж и продължава да търси своя принц.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени