Ергенката Пам влиза в "Гинес"

13 Септември 2023, 12:00


„Бяхме наистина в една приказка! Скоро ви споделих, че ще участвам в модното ревю."

С тези думи участничката в риалитито „Ергенът“ Пам Велидис затвърди участието си в едно по-нестандартно събитие. „Събитието се осъществи вчера и кандидатства за Книгата на Гинес с рекорд за най-дългото речно ревю (по дигата на река Дунав при град Видин, България)“, разказа писателката, пише България Днес.

Мероприятието освен всичко има и благотворителна цел. Със събраните средства ще се създаде пространство в град Видин, оборудвано с шевни машини и всичко необходимо за начинаещи в първите им стъпки в света на модата.

Чаровната червенокоска Пам многократно доказва, че по пътя на успеха вътрешната красота също е от значение. Покрай участието си на малкия екран плюс сайз моделката получи сериозен хейт и критика. Пам обаче добре знае какво иска от живота и в коя посока е тръгнала.

За събитието организаторите казаха: „Бъдете срещу течението и не му позволявайте да ви повлече в посоки, които не отговарят на вашата същност! Чакаме Ви“.
Пам благодари на Видин за добрите емоции и прекрасното посрещане. „Хората тук са изключително топли и мили, посрещнаха ни с отворени сърца. Не помня кога за последно толкова много хора са ми се радвали и са вървели след мен, за да ми кажат такива прекрасни думи!“, сподели карнобатчанката.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Гинес
преди 2 седмици
0
Честито спечели за най дебела свиня в Ергена хахах прасе потно глупаво ебливо добиче
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени