Ернестина Шинова: Крия животните в мазето, докато гърмежите за ЧНГ спрат

31 Декември 2022, 10:07


Четириногите свързват шума от зарята със заплаха и начинът, по който реагират, е защитна реакция. Най-често тя се изразява в криене, вой, хаотично бягане или въртене в кръг.

"Живея в къща с много животни. Имам кучета, котки и птици. Всички те се страхуват ужасно много от фойерверките и по време на празниците често изпадат в паника", сподели пред "България Днес" Ернестина Шинова.

Обичаната актриса разкри, че на Нова година ще скрие животните си в мазето, тъй като мястото е звукоизолирано. По този начин любимците й ще останат спокойни, докато гърмежите приключат.

"Факт е, че зарята е много красива. Но се въздържам, като знам какви страдания причинява на другите същества около нас", споделя Шинова.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Да Яна
преди месец
0
Яна, ние живеем в Германия и тук се гърми около 45 минути без почивка. Нашето куче трепери през цялото време и нищо не го успокоява. Дъщеря ми е асистентка в кабинет по ветеринарна медицина. Всяка година даваме на кучето казеин на капсули една седмица преди нова година, това е протеин от майчиното мляко който успокоява, а малко преди гърмежите истинско успокоително. В кабинета където работи последните дни продава кажи речи само успокоително за животните. Излизали сме извън града с колата и кучето докато отмине трясъкът.Така, че и тук е много шумно, но все пак има известна помощ.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Яна
преди месец
-1
Милите животинки, ужасен стрес е за тях тази простотия. Никъде по света няма подобна идиотщина всеки да гърми със всякакви боклуци. Отдавна трябваше да се забрани.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени