Ето го гаджето на Милица Гладнишка! Двамата са неразделни (УНИКАЛНИ СНИМКИ)

https://hotarena.net/laifstail/eto-go-gadjeto-na-milica-gladnishka-dvamata-sa-nerazdelni HotArena.net
Ето го гаджето на Милица Гладнишка! Двамата са неразделни (УНИКАЛНИ СНИМКИ)

Вече 9 години актрисата Милица Гладнишка има връзка с тайнствен младок, когото не обича да показва в медиите. Тя пази личния си живот в тайна от обществените среди, но пък от приятели със сигурност не го крие.

 

Иван Велчев също е артист, но основно се занимава с озвучаване на роли. Ванката е значително по-млад от Милица, но на живо не им личи, шегуват се техни приятели. Актрисата не само е младолика, но и по характер не отстъпва на годините на гаджето си.

 

Двамата са неразделни и не се крият в социалните мрежи. Те често се тагват в общите си снимки и по всичко личи, че не пазят връзката си в тайна, както се писа в медиите. „Просто не смятам за нужно да крещя по телевизии и вестници с кого съм. Който трябва да знае, знае!“, разсъждава Милица.

 

Според последната клюка двамата усилено работят за бебе и нищо чудно първородният им наследник вече да рита в коремчето на актрисата.

3 Коментара

абе,

преди 2 години

Стига сте драскали едни и същи глупости.

Коментирай

A

преди 2 години

Хората трябва да си запълват с нещо сайта. Явно много хора спряха абонамента и сега повтарят на платилите абонамент една новина по три пъти. Другите сайтове копират от тук и ето ти желаното медийно внимание.

Коментирай

ха ха Хо

преди 2 години

То ''голямо''внимание аудиторията да ти се подиграва на глупотиите.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.