Ето го порасналия син на Джизъса и Есмер, малкият Елай не помни баща си

https://hotarena.net/lubopitno/eto-go-porasnaliia-sin-na-djizasa-i-esmer-malkiiat-elai-ne-pomni-bashta-si HotArena.net
Ето го порасналия син на Джизъса и Есмер, малкият Елай не помни баща си
Есмер Омерова показа колко в пораснал синът й от Благо Георгиев-Джизъса, видя HotArena.

Малкият Елай навърши 4 годинки през лятото, но разбира се, татко му не присъства на рождения му ден. Мъникът не познава баща си и не го е виждал от 3 години. 
Припомняме, че Есмер и Джизъса вдигнаха шумна сватба, последва раждането на общото им дете, а след това и развод. Рускинята взе голяма част от парите на екс футболиста и го напъди от родината си, като му забрани да търси както нея, така и сина им. Причината за това са изневерите на Благой по време на краткия им брак.

Танцьорката по танго, която се обезобразява все повече с пластични корекции, се постарала да заличи всичките спомени на Елай за истинския му баща и го убедила, че негов татко е сегашния й мъж Максим Давидов, който е с нея от почти 3 години, писа Уикенд. 

4 Коментара

Кръвта вода не става

преди 3 години

Един ден детето ще знае кой е баща му.Колкото и да си наранен или да мразиш другия, не е редно детето да не познава баща си.Това са излишни грехове.

Коментирай

009

преди 3 години

Неразумна и глупава жена.Постарала се да заличи спомена за бащата на Елай и да го убеди,че сегашната и любов е баща му.Какво ще прави ако се раздели и с този.Ще побърка съвсем детето.Но Елай няма да е вечно малък,след години ще намери път към Благой,в това съм сигурна.А малкия е много красив и чаровен,да е жив и здрав.

Коментирай

Антония

преди 3 години

Не знам как го прави Благо, но и той като Коко Динев, всичките му деца на него си приличат.

Коментирай

ха ха Хо

преди 3 години

Визуално да,но дано не му приличат и по ум.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.