Ето го поредния мъж на Мара Отварачката (Снимки)

https://hotarena.net/az-jenata/eto-go-poredniia-maj-na-mara-otvarachkata HotArena.net
Ето го поредния мъж на Мара Отварачката (Снимки)

Мария хвърли поредната бомба – представи новата любов, макар и да не разкри самоличността му. По традиция фолкфурията винаги пази в тайна гаджетата си, така че и този път не направи компромис. Затова пък показа ръката му. Отварачката сподели снимка, за която двамата са се хванали за ръце, а към кадъра е написала: „My love”.

Почитателите й веднага се развълнуваха. Някои споделиха, че нямат търпение да разберат кой е мъжът, а други обърнаха внимание на скъпите часовници, които се виждат на ръцете им. Появиха се язвителни коментари, че това е поредната любов в живота й.

Мария има два брака зад гърба си. Първият е с бизнесмена Димитър Андонов, с когото имат дъщеря Марая. Вторият й съпруг е Християн Гущеров, който след развода се задоми с плеймейтката Светлана Гущерова, с която имат две деца, писа Уикенд.

16 Коментара

555

преди 2 години

Мн гнусна уста, като вендуза. През стъклата на очилата й се вижда как очите й са отворени и гледа настрани. Много фалшив кадър.

Коментирай

Ева

преди 2 години

Каква мания имат някои хора да сменят постоянно партньорите си и да си мислят, че са влюбени. В кое, в парите му, в колата? Горките им деца да понасят такава излагация. Кой знае и този какъв е поредния глупак който ще си тръгне от безмислената връзка

Коментирай

......па

преди 2 години

Попедния негнуслив глупак с дебел портфейл който ще се хвали на други глупаци след някой и друг месец,че бил с Мара Общата.

Коментирай

Фигаро

преди 2 години

Айде стига сте обиждали човека! По лицето му личи, че е интелигентен. Що се отнася до онова там до него на снимката. Човекът може да има много рядък и ексклузивен вкус, за който просто да си плаща. Както има хора, които обичат да си пъхат части от тялото в разлагащи се трупове и подкупват пазачите по моргите, така има хора, които харесват разплути фолкдвувагини.

Коментирай

Хаха

преди 2 години

Нови ще има постоянно защото някой трябва да я издържа все пак,има малко участия и голям процент дава на продуцента а песните и клиповете са скъпи както и на Марая училището и затова леля ви Миче пак се прави на влюбена

Коментирай

ха ха Хо

преди 2 години

Точно по лицето му личи ЕнтИлЕгентИността,та чак от ушите му извира,па и "вкус''за жени имааа.

Коментирай

Защо бе?

преди 2 години

А дали тениската на новия не е менте? Похарчил е парите за ферари на лизинг и Марчето до него и не са му останали пари за маркови дрешки, затова е прибегнал до менте. Голям богаташ няма що, само Мара се впечатлява от такива, нали умственото й ниво е на 20 годишна пикла. Тази жена не се разви умствено с годините, само се принизява като се снима с нацупената уста по такъв начин.

Коментирай

ха ха

преди 2 години

Е как да се развие умствено като няма нито наследствен, нито собствен потенциал за това.Тя не се принизява, тя просто е в низините-чалгарията.

Коментирай

абе,

преди 2 години

Този льольо зарязал жена и две невръсни деца за да се хване с този гном с хеморойдна джука.Същият като бившия от които роди черната Златка,зарязал жена и дете за да се хване с бай Злати.Не мъже,а помияри.По такива и сопола си няма да хвърля.

Коментирай

Кет

преди 2 години

Не само Мара ще виси на врата на тоя младеж . Майка и хиената на Стара Загора се грижи за дъщеря и . Не пречи , че 60 годишната баба си води и гаджета пред детето . Но то да свиква . Смях , смях цялата къща е заета .

Коментирай

преславка

преди 2 години

Този младеж има досущ като моята блузка,само че тя е дамска.Хубавец е .Марийка има вкус за мъже,може ги Гущера не е особен хубавец,но парата го прави сладък мечок :)))

Коментирай

Hh

преди 2 години

Поредния заблуден от тая от 15 годишна е размятат и си е въртят на шиша на групи срещу приятни суми

Коментирай

ANNA

преди 2 години

ox Marche,Marche gorkoto ti dete.....Naistina si poshla

Коментирай

Денн

преди 2 години

Щом, не го е гнус да я целува..

Коментирай

КОЙ Е ТОЯ

преди 2 години

явно знаете кой е щом пишете че имал деца

Коментирай

Маро, мен ме е срам за теб....

преди 2 години

А бе жена, и ти знаеш ,че е временно и толкоз, що поне не си дискретна.....още ставаш ама колко и да се опъваш и разтягаш със силикона , се износваш. А името ти ,и то съвсем олекна! Та ти си по известна с мъжете около теб отколкото с някакво творчество...не че го знам де.....

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.