Ето я дяволската готвачка с най-голям бюст (Снимки)

https://hotarena.net/laifstail/eto-ia-diavolskata-gotvachka-s-nai-goliam-biust HotArena.net
Ето я дяволската готвачка с най-голям бюст (Снимки)

Михаела Кокинова спокойно може да се нарече дяволската готвачка  с най-внушителен бюст. 24-годишната жена от Поморие напусна преди броени дни кулинарното риалити hell\'s kitchen на крачка преди да влезе в мечтания отбор на черните куртки. Но внесе младост, красота и свежестта във формата.

Михаела е мениджър на собствен ресторант в морския град и наследничка на ресторантьорска фамилия. Не одобрява етикета, който мнозина и лепнаха – „момичето на татко”, влагайки в него твърдението, че нещата в живота й се случват по по-лесния начин.

„Това не е така. Аз съм момичето само на моя татко. Когато вляза в кухня искам всичко да е перфектно, затова бе нормално да ме подценяват в предаването заради младостта ми. Най-добрите готвачки за мен са жените Недялка, Галя и Гергана”, категорично заяви Кокинова.

Тя е категорична, че не само красотата има място в кухнята, но поставя този фактор на предна позиция.

За Михаела няма нищо по-секси от красива и поддържана жена с готварски умения

и любов към храната. Никога не правя компромиси с косата, маникюра и педикюр и старанието за балансирано хранене. Според нея най-важното качество на една жена е самоувереност и харизма, още с първия поглед и разговор да те накара да усетиш женската енергия, която излъчва. Амбициозната поморийка споделя, че  се е запалила по кулинарното изкуство след прекаран уикенд в южната ни съседка Гърция. Там пламнала любовта й към гръцката кухня, пише „България Днес”.

4 Коментара

;)))

преди 3 години

Хахах, големи цици на дебелана не се броят!

Коментирай

Хели

преди 3 години

Много красиво момиче

Коментирай

:))))))

преди 3 години

Видяхме я в предаването какъв вълк е..

Коментирай

Васко

преди 3 години

Те пък ваще нали са много хубави и да хубава жена е!!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.