Ева Веселинова била на косъм от женитба в Гърция

03 Януари 2023, 17:00


Като репортерка на Господари на ефира медиите я свързваха с много известни телевизионери – Димитър Рачков, репортера Димитър Върбанов и дори гръцки ресторантьор, но Ева винаги е отричала писанията. Сега тя маниакално пази в тайна бащата на хлапетата си, като обяснява, че щастието обича тишината, пише Минаха години.

„Медиите изписаха какви ли не лъжи, но аз мълчах и пазих любовта ни! Мъжът ми е млад, красив, добър, любящ, всеотдаен и целеустремен. Това е всичко, от което имам нужда. Не е женен продуцент, не е богаташ, нямам и тайнствен благодетел. Съжалявам, ако съм ви разочаровала, но аз съм много далеч от този образ. Знам, че много от вас са повярвали в него, но честно да ви кажа – не ми пука!“, обясни преди време Ева.

Тя е поддържала само сериозни връзки с мъже в България и Гърция, където живеят майка й и сестра й. Заради гурбета на родителите си е отгледана от баба и дядо в Сливен. Самата тя цели 10 години е била в южната ни съседка. После е била на Санторини. Работила е предимно в туристическия бранш. Била е дори на крачка от сключване на брак, но по пътя към олтара размислила и се прибрала у нас.         
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Весо
преди 3 седмици
0
Хайде стига с тази куха селянка с дебели крака.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
джейк
преди 3 седмици
-1
местя го
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ами,
преди 3 седмици
0
Никой не се интересува нито от нея нито от бащата на децата и,та няма защо да ни я натрапвате.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени