Ева Веселинова се хвали, че чете много

https://hotarena.net/az-jenata/eva-veselinova-se-hvali-che-chete-mnogo HotArena.net
Ева Веселинова се хвали, че чете много
Ева Веселинова се опитва да обори твърдението, че блондинкита са тъпи.

Тя се похвали, че чете разнообразна литература и обича да разпуска с книга в ръка. Дори показа новите попълнения в библиотеката си. „Това е новата реколта! На 24 май се наградих с поредното кашонче, пълно с книги, което пристигна чак сега”, хвали се Ева почитателите си в социалната мрежа.

Освен да чете, коментаторката от предаването „На кафе” обича и да пътува в свободното си време. Всеки уикенд тя прекарва сред природата и посещава различни красиви кътчета из страната, пише Уикенд.

9 Коментара

Надя

преди 3 години

И сноба има „богата”библиотека!!! Книгите в нея са подредени по цвят на кориците и големина. Да си кажем нещата в прав текст. Веселинова /Ева/чете на сън защото просташките изказвания ,който сътворява в ефир са „гениални” Изстреляна „калинка” от някой в благодетел се напъва без успех да "заблести”

Коментирай

И да чете, пак си остава проста

преди 3 години

Пуснала се е на пазара, ама много се бърка че там ги искат "учени" и евентуално това ще привлече повече някой "инвеститор"...Споко Ева, карай си го по оригинален протокол...А си и от Сливен!!! Какво повече.

Коментирай

Лупи

преди 3 години

Не й личи!

Коментирай

ми,

преди 3 години

Ако чете драсканиците на Минетка Райкова си остава на същото махленско ниво.

Коментирай

......па

преди 3 години

Тя инвеститор си има,затова я набутаха у гълъбарника на Гълъбинка.

Коментирай

АзАз

преди 3 години

Ева е била доста години на Санторини. Връща се в България и участва на Плеймейт 2013. Връща се уж в Сливен, за да почне да работи. Кой се връща от Санторини, където е семейството му баш в Сливен. Чудно ми е. После след голите снимки за Плеймейт започва работа в Господарите като разследващ журналист. Къде е връзката? След това и в "На кафе". Упорито крие годините си, незнайно защо, всячески се опитва да забрави за Плеймейт, че и за капак крие и мъжа до себе си, обвит е в някаква мъгла, сякаш я срам от него. Чели сме всички, че бил продуцент, че бил женен, че той я е набутал навсякъде. Каква ли е истината?! Ева?От цветущите й изказвания в "На кафе" се разбира колко чете.. А и тепърва на тези години да четеш Харпър Ли и Ремарк....

Коментирай

Смешко

преди 3 години

Духов оркестър през джунгла път проправя!

Коментирай

Az

преди 3 години

Противна дива селянка с беден речник и непростимо тъпо присъствие

Коментирай

Ева да заложи на циците

преди 3 години

То там и е силата, не в главата.....

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.